Boeken Hoofdverpleegkundige

Er is voldoende werk voor de Hoofdverpleegkundige. Meestal begint de Hoofdverpleegkundige als verpleegkundige op een afdeling en groeit later door tot de functie van Hoofdverpleegkundige.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Hoofdverpleegkundige. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Hoofdverpleegkundige. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Hoofdverpleegkundige die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Hoofdverpleegkundige:

De hoofdverpleegkundige

De hoofdverpleegkundige

De hoofdverpleegkundige - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463441872 | 211 pagina's

De hoofdverpleegkundige 1e druk is een boek van Marc Verschueren uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789463441872 Hoofdverpleegkundigen spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg. Zij leiden de grootste groep van zorgprofessionals en vormen de centrale schakel tussen de patiënten, hun bezoekers en de zorgverleners. Hoofdverpleegkundigen hebben dan ook een grote impact op de kwaliteit van …