Boeken Hoogleraar Culturele Antropologie

 

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor een hoogleraar Culturele antropologie. De hoogleraar Culturele antropologie begint na zijn of haar eerste promotie met doceren aan een universiteit. Maar als de hoogleraar Culturele antropologie na een aantal jaar weer een nieuw proefschrift schrijft dat bijvoorbeeld gepubliceerd wordt in een wetenschappelijk blad dan zal het aanzien en het salaris van de hoogleraar Culturele antropologie in kwestie groeien. Ook is het heel erg goed voor de carrière van de hoogleraar Culturele antropologie om te promoveren aan een universiteit in het buitenland. Hoe meer onderzoeken en proefschriften de hoogleraar Culturele antropologie schrijft, hoe meer de hoogleraar weet en daar gaat het binnen een wetenschappelijk vakgebied om. De hoogleraar Culturele antropologie heeft dus zelf in de hand in hoeverre hij of zij dit aanzien wil vergroten na de eerste promotie. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Hoogleraar Culturele Antropologie. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Hoogleraar Culturele Antropologie. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Hoogleraar Culturele Antropologie die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Hoogleraar Culturele Antropologie:

Hoogleraren En Gemeente Misleiden Lotgenoten Bijlmermeerramp

Hoogleraren En Gemeente Misleiden Lotgenoten Bijlmermeerramp

Hoogleraren En Gemeente Misleiden Lotgenoten Bijlmermeerramp - Nederlands | Paperback | 9789089140029 | 224 pagina's

Dit boek is een pleidooi voor een Parlementair onderzoek dat handelt over frauderende of incompetente hoogleraren, artsen, dienaren van overheid en media. Deze deskundigen spelen een centrale rol in de hogere morbiditeit en sterfte onder zwarten dan onder blanken in Amsterdam Zuidoost, bij ieder bekend als de Bijlmer. Hun indirecte rol en belang in het …

Etnisch culturele diversiteit als feit

Etnisch culturele diversiteit als feit - Nederlands | Paperback | 9789056292034 | 33 pagina's

ETNISCH CULTURELE DIVERSITEIT ALS FEIT is een boek van Hans Vermeulen