Opleidingen of training Horecaportier Amsterdam

Zoek je een opleiding Horecaportier in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Horecaportier die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Horecaportier Amsterdam

Zou je graag Horecaportier willen worden? Of ben je al Horecaportier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Horecaportier in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Horecaportier in Amsterdam:

SVH Horecaportier

SVH Horecaportier | regio Amsterdam

Voor iedereen die horecaportier wil worden en voor iedereen die aangesteld is voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horeca onderneming. Als Horecaportier ben je de gastheer/gastvrouw van het bedrijf. Volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus moet …

  • Onderwerp opleiding Horecaportier
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 795,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Horecaportier

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Horecaportier

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Horecaportier? 

Voor het beroep van horecaportier is een SVH-diploma verplicht. Deze is via cursussen of een ééndaagse opleiding te behalen. Daarnaast kan de horecaportier ook een diploma tot beveiliger (mbo, drie of vierjarig) hebben gevolgd.


Filter