Opleidingen of training Houtbewerker Groningen

Zoek je een opleiding Houtbewerker in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Houtbewerker die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Houtbewerker Groningen

Zou je graag Houtbewerker willen worden? Of ben je al Houtbewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Houtbewerker in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Houtbewerker in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Houtbewerker in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Houtbewerker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Houtbewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Houtbewerker

Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Houtbewerker? 

Om aan de slag te kunnen als (machinaal) Houtbewerker zijn er verschillende MBO opleidingen te volgen. Op MBO niveau 2 is er de opleiding Machinaal Houtbewerker. Op MBO niveau 3 is er ook de opleiding Machinaal Houtbewerker met daarin de uitstroomrichtingen Allround Machinaal Houtbewerker Timmerindustrie en Allround Machinaal Houtbewerker Meubelindustrie. Deze opleiding is ook op MBO niveau 4 beschikbaar.


Filter