Opleidingen Incassomedewerker

Zou je graag Incassomedewerker willen worden? Of ben je al Incassomedewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Incassomedewerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De 1 beste opleidingen voor een Incassomedewerker:

Telefonisch Incasseren 2 | Faircasso

De gevorderde training ‘Telefonisch Incasseren’ is bedoeld voor de incassomedewerker die extra verdieping zoekt in zijn of haar gespreksvaardigheden. Tijdens deze training leert u hoe u verschillend gedrag kunt herkennen en hoe u passief gedrag, door middel van de methode

  • Onderwerp opleiding Incasso
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 495,00

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Incassomedewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Incassomedewerker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Incassomedewerker? 

Om Incassomedewerker te worden moet je minimaal een MBO niveau 4 opleiding hebben afgerond en verstand hebben van incassowerkzaamheden en vaak ook van hypotheken. Ook kan je met een HBO diploma aan de slag als Incassomedewerker.

De opleidingen zullen vrijwel altijd in juridische richting zijn. Tijdens deze opleidingen zal er veel aandacht worden besteed aan de juridische kanten van het vak maar zal er ook gekeken worden naar bijvoorbeeld de werking van hypotheken. Tijdens je werk zal er vooral worden besproken hoe je het best om kan gaan met klanten en wat goede oplossingen zijn.