Boeken Informatiemanager

De functie van Informatiemanager bestaat in vele varianten en het aantal posities neemt toe, waardoor de banenmarkt er steeds beter uit gaat zien. Qua doorgroeimogelijkheden kan de Informatiemanager van een focus op informatie doorgroeien naar een focus op management, en daarmee een grotere verantwoordelijkheid gaan dragen in de bedrijfsstructuur.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Informatiemanager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Informatiemanager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Informatiemanager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Informatiemanager:

Secretaresse als informatiemanager

Secretaresse als informatiemanager

Secretaresse als informatiemanager - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789013044539 | 70 pagina's

Hoe weet je welke informatie je nodig hebt, waar je die kunt vinden en hoe je die opslaat zodat deze altijd en door iedereen is terug te vinden. Wie heeft er niet mee te maken? Dit boek behandelt de essentie van het managen van informatie: - procesbeschrijvingen opstellen om zicht te krijgen op de informatiestromen …