Boeken Innovatiemanager

Een Innovatiemanager kan zeer goed aan een baan komen. Over het algemeen zijn er niet veel vacatures voor de functie Innovatiemanager beschikbaar, maar het is dan ook meestal een functie waar men naartoe werkt. Er zijn nog relatief weinig mensen die voldoen aan de juiste ervaring of achtergrond hiervoor. Studies in de richting van Innovatie & Management zijn nog relatief nieuw in Nederland. Op dit moment is de vraag daarom groter dan het aanbod. Als starter is het moeilijker om als Innovatiemanager aan de slag te kunnen en zal er eerst op een andere functie ervaring opgedaan moeten worden.
 
Een Innovatiemanager begeeft zich vaak al in het hogere management van een organisatie en kan dus niet veel verder doorgroeien dan een directeurspositie.
 
Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Innovatiemanager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Innovatiemanager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Innovatiemanager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.