Inpakker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Inpakker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep inpakker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je inpakker wordt.

 

Wat is een Inpakker?

Een inpakker is, zoals te verwachten, iemand die inpakt. Wat een inpakker inpakt is daarmee verder open gelaten. Voedsel zoals groenten en fruit wordt vaak nog handmatig verpakt, maar ook in magazijnen (van webwinkels of posterorderbedrijven) moet veel ingepakt worden. Het takenpakket van een inpakker zal zich hooguit uitstrekken tot wat administratieve bezigheden, maar zal vooral bestaan uit inpakken. In veel gevallen gaat dit om vakantiewerk. In het geval van groente en fruit is er op dit gebied veel in te pakken, en wordt er daarvoor veel tijdelijk personeel gezocht (vaak voor een dienstverband van hooguit drie maanden).Wil je werken als Inpakker?

Werk je al als Inpakker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Inpakker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Inpakker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Inpakker in één oogopslag

Competenties:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Magazijnmedewerker
  • Administratief medewerker
  • Inpakker

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1200 tot €1800

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

28


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Inpakker

Wat verdient een Inpakker?

Doordat er geen opleiding voor nodig is, zal het salaris voor inpakwerk zeer zelden boven het modaal inkomen uitkomen. Een salaris van 1200 tot 1800 per maand is te verwachten bij een voltijd aanstelling. Voor vakantiewerk worden vaak scholieren en studenten aangenomen die geen vast contract ontvangen maar per uur betaald krijgen.

Salarisschaal Inpakker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Inpakker

Op zoek naar een nieuwe baan als Inpakker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Inpakker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Inpakker vacatures

Productiemedewerker
Actief Werkt! Etten-Leur
Vind je kwaliteit van een product belangrijk? Krijg je een goed gevoel bij het helpen van mensen? Wil je graag eigen inbreng en jezelf ontwikkelen? Lees dan snel verder! Je …
Verhuizen (oproepbasis)
UBN Almere
Voor een verhuisbedrijf in Almere zijn wij met regelmaat op zoek naar een paar sterke handen die niet vies zijn van fysiek zwaar werk. Je beschikbaarheid wordt wekelijks genoteerd, zodat …
Inpakker ploegen
Actief Werkt! Etten-Leur
Vind je kwaliteit van een product belangrijk? Krijg je een goed gevoel bij het helpen van mensen? Wil je graag eigen inbreng en jezelf ontwikkelen? Lees dan snel verder! Je …
Inpakmedewerker (vlees)
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Vanwege groei bij onze opdrachtgever in de regio van Ridderkerk, zijn wij op zoek naar een Inpakmedewerker voor uur per week. Bij deze opdrachtgever zijn de werktijden van . – …
Productiemedewerker technisch (dagdienst)
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Voor deze fulltime functie in regio Barendrecht zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker die zijn technische achtergrond goed kan toepassen, tegen aantrekkelijke voorwaarden zoals ADV-dagen en op vrijdag …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Inpakker

Wat is de toekomst van Inpakker?

Het arbeidsmarktperspectief is redelijk voor inpakkers. Vooral tijdens de zomermaanden zijn inpakmedewerkers zeer gewild. Het verkrijgen van een vaste aanstelling is lastiger, maar zeker niet onmogelijk. Doorgroeimogelijkheden zijn er amper, een inpakker kan zich hooguit opwerken tot leidinggevende. Voor hogere functies zal hij of zij een opleiding moeten volgen.

Huidige aantal vacatures

28


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Inpakker worden: Opleidingen tot Inpakker

Wil je inpakker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Inpakker? 

Voor inpakwerk is geen opleiding vereist. Er zijn wat dingen die belangrijk zijn om te weten, maar deze zijn te leren tijdens het werk en vereisen geen speciale opleiding. Voor sommige magazijnfuncties die meer taken behelzen kan een mbo-opleiding wenselijk zijn, maar dan wordt al voorbij gegaan aan het onderwerp van deze pagina, namelijk inpakken.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Inpakker

Er zijn geen opleidingen Inpakker aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Inpakker in werkt

Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & Detailhandel


Netwerk Inpakker

Met wie werkt een Inpakker samen? 

Het netwerk van een inpakker bestaat uit andere inpakkers en een leidinggevende. In het geval van magazijnwerk kunnen hier administratieve medewerkers en eventueel andere beroepen aan toegevoegd worden, afhankelijk van het bedrijf.


  • Magazijnmedewerker
  • Administratief medewerker
  • Inpakker
Inpakker


Organisaties waar een Inpakker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Inpakker meestal werkt.

Waar werkt een Inpakker?

Inpakkers werken hoofdzakelijk in voedselproducerende bedrijven of magazijnen van (web)winkels/postorderbedrijven.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Best beoordeelde werkgevers Inpakker

Waar kun je het beste werken als Inpakker? Hieronder vind je de best door de Inpakker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Inpakker.

Competenties, Skills en Vaardigheden Inpakker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Inpakker.

Welke competenties heeft een Inpakker nodig?

Een Inpakker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Inpakker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Inpakker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Inpakker nodig? 

Voor inpakwerk is niet echt een uitgesproken persoonstype gewenst of vereist. Een inpakker is hooguit een Succesvolle werker, omdat het enige belangrijke van zijn taak is dat hij binnen de gegeven tijd genoeg inpakt (doelgericht werkt).

Bekijk de persoonstypen voor Inpakker


Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Inpakker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Inpakker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Inpakker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Inpakker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Inpakker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Inpakker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Inpakker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Inpakker iets voor je?

Zou je graag Inpakker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Inpakker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Inpakker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar