Isoleerder Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Isoleerder? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep isoleerder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je isoleerder wordt.

 

Wat is een Isoleerder?

De Isoleerder brengt isolatie aan op onder andere daken, muren, zolder, ketels en leidingen onder vloeren. Isoleren zorgt ervoor dat de warmte (of juist de kou) binnen de ruimte blijft. Het isoleren van huizen zorgt er bijvoorbeeld voor dat wanneer de verwarming aan is, de ruimte snel verwarmt en de warmte niet naar buiten kan gaan. Doordat de warmte in de ruimte blijft, scheelt dit in bijvoorbeeld de energiekosten.

De Isoleerder verricht isolatiewerkzaamheden aan diverse gebouwen. Vaak werkt de Isoleerder in een klein team van twee à drie personen. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen een spouwisoleerder en een gevelisoleerder. Een gevelisoleerder isoleert gevels door een isolatielaag langs de gevel aan te brengen. Een spouwisoleerder brengt vulmateriaal aan in spouwen van bestaande gebouwen en nieuwbouw.

Naast de daadwerkelijk isoleerwerkzaamheden voert de Isoleerder vaak ook voorbereidende werkzaamheden uit. Ook worden soms na het isoleren nog bepaalde werkzaamheden uitgevoerd om bijvoorbeeld de spouw weer goed te herstellen. Hierbij kan ook de hulp van een andere professional worden ingeschakeld.Wil je werken als Isoleerder?

Werk je al als Isoleerder en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Isoleerder worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Isoleerder, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Isoleerder in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2600

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

13


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Isoleerder

Wat verdient een Isoleerder?

De Isoleerder heeft een startsalaris van rond de 1500,- euro. Dit salaris kan oplopen tot maximaal 2600,- naarmate meer werkervaring wordt opgedaan. Overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de organisatie waar de Isoleerder werkzaam is. Deze vallen meestal onder de CAO voor de bouwsector.

Salarisschaal Isoleerder

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Isoleerder

Op zoek naar een nieuwe baan als Isoleerder? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Isoleerder. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Isoleerder vacatures

Uitgelicht
Isoleerder
Get Work
Dit bedrijf uit Deventer Heeft een groot project in Wapenveld. Voor dit doorlopende project zoeken zij een isoleerder. Het gaat om het isoleren van machines tot aan het isoleren van …
Isoleerder
Get Work
Dit bedrijf uit Deventer Heeft een groot project in Wapenveld. Voor dit doorlopende project zoeken zij een isoleerder. Het gaat om het isoleren van machines tot aan het isoleren van …
Isoleerder
BJ Flexpartners
Wil jij als isoleerder aan de slag bij een professioneel en groeiend bedrijf? Dan is dit jouw vacature! Wij bieden jou • Je komt te werken bij een toonaangevende werkgever …
allround isoleerder
Covebo Uitzendgroep
Voor de vestiging Meijel zijn zij op zoek naar mannen of vrouwen die willen en kunnen aanpakken en graag bouwen aan een loopbaan in de isolatie industrie. Als allround isoleerder ga …
Isoleerder
Get Work
Dit bedrijf uit Deventer Heeft een groot project in Wapenveld. Voor dit doorlopende project zoeken zij een isoleerder. Het gaat om het isoleren van machines tot aan het isoleren van …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Isoleerder

Wat is de toekomst van Isoleerder?

Op de arbeidsmarkt is een gemiddelde vraag naar Isoleerders. Isoleerders kunnen ingezet worden bij nieuwbouwprojecten of bij het isoleren van bestaande huizen. Om het energieverbruik te verlagen, wordt steeds vaker geadviseerd huizen goed te isoleren. Hierdoor is er vraag naar Isoleerder.

Doorgroeimogelijkheden zijn er door bijvoorbeeld een eigen bedrijf te beginnen en zo als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Baankans Isoleerder

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

13


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Isoleerder worden: Opleidingen tot Isoleerder

Wil je isoleerder worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Isoleerder? 

Om als Isoleerder aan de slag te kunnen, moet een opleiding in de bouw gevolgd worden. Vaak wordt er geen specifieke opleiding gevraagd, maar wel een opleiding of werkervaring in de bouw. Vaak wordt als must of pre wel gevraagd naar het certificaat VCA Basisveiligheid.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Isoleerder

Er zijn geen opleidingen Isoleerder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Isoleerder in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw


Netwerk Isoleerder

Met wie werkt een Isoleerder samen? 

De Isoleerder werkt vaak in een klein team en heeft daardoor te maken met andere Isoleerders. Verder is er vaak een opdrachtgever die de Isoleerder inhuurt om een gebouw te isoleren.


Isoleerder


Organisaties waar een Isoleerder werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Isoleerder meestal werkt.

Waar werkt een Isoleerder?

De Isoleerder is meestal werkzaam voor een bouwbedrijf. Ook kan de Isoleerder werkzaam zijn voor een schildersbedrijf of een afwerkingsbedrijf. De Isoleerder werkt vaak in een team van twee à drie personen. De bedrijven waar de Isoleerder werkzaam kan zijn, zijn allen gericht op het maken van winst. De Isoleerder werkt hierdoor altijd in de profitsector.

Meer weten over werken in de Beroepsgroep Bouw?

Bekijk werken in Beroepsgroep Bouw

Best beoordeelde werkgevers Isoleerder

Waar kun je het beste werken als Isoleerder? Hieronder vind je de best door de Isoleerder beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Isoleerder.

Competenties, Skills en Vaardigheden Isoleerder:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Isoleerder.

Welke competenties heeft een Isoleerder nodig?

Een Isoleerder heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Isoleerder

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Isoleerder passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Isoleerder nodig? 

De Isoleerder moet praktisch ingesteld zijn en ijverig en gedreven zijn (succesvolle werker). Het is belangrijk dat Isoleerder netjes en secuur werkt en veel werk kan verzetten.

Bekijk de persoonstypen voor Isoleerder


Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Isoleerder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Isoleerder

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Isoleerder

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Isoleerder

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Isoleerder dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Isoleerder belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Isoleerder. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Isoleerder iets voor je?

Zou je graag Isoleerder willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Isoleerder bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Isoleerder

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar