Boeken Jachtbouwer

Het aantal vacatures voor Jachtbouwers of Scheepsbouwers is redelijk. Toch is het vinden van een baan lastiger in economisch slechte tijden dan in economisch goede tijden, ook in de jachtbouw. Vaak moet de werknemer flexibel zijn wat betreft bedrijfs- (en dus vaak) woonlocatie.

Een Jachtbouwer die de MBO-opleiding heeft afgerond, kan zijn kansen op de arbeidsmarkt vergroten door op HBO-niveau door te studeren. Verder geldt dat bij goed functioneren, het takenpakket van de Jachtbouwer uitgebreid zal worden. Hij kan dan bijvoorbeeld leidinggevende worden. Later kan hij eventueel zelf een jachtbouwbedrijf oprichten en personeel aannemen.
 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Jachtbouwer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Jachtbouwer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Jachtbouwer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Jachtbouwer:

Nachtbouwer

Nachtbouwer

Nachtbouwer - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463105132 | 240 pagina's

Een architect staat op het punt de grootste opdracht van zijn carrière in de wacht te slepen: een innovatief public-private complex dat zowel een school als een winkelcentrum moet herbergen. Maar zijn gemoedsrust gaat aan het wankelen wanneer hij wordt geplaagd door herinneringen aan zijn jeugdjaren: vechtpartijen, sirenes, dodelijke slachtoffers. Alleen weet hij niet meer …