Opleidingen of training Jeugdarts Rotterdam

Zoek je een opleiding Jeugdarts in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Jeugdarts die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Jeugdarts Rotterdam

Zou je graag Jeugdarts willen worden? Of ben je al Jeugdarts en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Jeugdarts in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Jeugdarts in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Jeugdarts in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Jeugdarts

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Jeugdarts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Jeugdarts

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Jeugdarts? 

Om aan de slag te kunnen als Jeugdarts moet je eerst opgeleid worden tot basisarts. Hierna kan je een introductiecursus voor de opleiding tot Jeugdarts volgen om daarna de opleiding jeugdgezondheidszorg te kunnen doen. Als je je hierna nog verder in het vak wil verdiepen, kan je de vervolgopleiding Maatschappij en Gezondheid nog volgen.


Filter