Boeken Jeugdreclasseerder

Wanneer een Jeugdreclasseerder een aanvullende cursus of opleiding volgt, kan hij doorgroeien naar een functie in management of andere leidinggevende functie. De komende tijd zijn er veel Jeugdreclaseerders nodig, dus het arbeidsperspectief is gunstig.

.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Jeugdreclasseerder. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Jeugdreclasseerder. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Jeugdreclasseerder die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Jeugdreclasseerder:

Moet-willige hulpverlening

Moet-willige hulpverlening

Moet-willige hulpverlening - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789066655225 | 175 pagina's

Dwang en hulp lijken moeilijk te combineren, maar voor werkers in de gezinsvoogdij of jeugdreclassering is dit een dagelijkse opgave. Een complexe opgave, die verschillende vragen oproept. Hoe kunnen dwang en hulp in één methodisch kader gevat worden? Is gedwongen hulp vooral een kwestie van de relatiedefinitie tussen cliënt en gezinsvoogd of jeugdreclasseerder? In deze …