Opleidingen of training Juwelier Den Haag

Zoek je een opleiding Juwelier in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Juwelier die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Juwelier Den Haag

Zou je graag Juwelier willen worden? Of ben je al Juwelier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Juwelier in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Juwelier in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Juwelier in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Juwelier

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Juwelier

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Juwelier

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Juwelier? 

 

Om Juwelier te worden, moet je de MBO-opleiding Juwelier doen. Een bekende opleiding is die in Schoonhoven. Hier kun je ervoor kiezen om vier jaar te studeren of een versneld traject van drie jaar te volgen. In de eerste periodes oriënteer je je, daarna moet een richting gekozen worden. Veel Juweliers zijn bijvoorbeeld ofwel gespecialiseerd in uurwerken, ofwel in sieraden. Ook kun je je specialiseren in een aantal edelmetalen.

Tijdens de opleiding wordt niet alleen kennis van edelmetalen bijgebracht, maar ook administratieve zaken en personeelszaken komen aan bod.


Filter