Opleidingen Juwelier

Zou je graag Juwelier willen worden? Of ben je al Juwelier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Juwelier, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

Om Juwelier te worden, moet je de MBO-opleiding Juwelier doen. Een bekende opleiding is die in Schoonhoven. Hier kun je ervoor kiezen om vier jaar te studeren of een versneld traject van drie jaar te volgen. In de eerste periodes oriënteer je je, daarna moet een richting gekozen worden. Veel Juweliers zijn bijvoorbeeld ofwel gespecialiseerd in uurwerken, ofwel in sieraden. Ook kun je je specialiseren in een aantal edelmetalen.

Tijdens de opleiding wordt niet alleen kennis van edelmetalen bijgebracht, maar ook administratieve zaken en personeelszaken komen aan bod.

De 1 beste opleidingen voor een Juwelier:

Overval en gijzeling

| Klassikaal |€ 900.00 | Max. deelnemers: 8 | Totale lesduur: 2

Een overval is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het gebeurt altijd onverwachts en gaat vaak gepaard met veel geweld en/of bedreigingen en heeft soms zeer ingrijpende gevolgen, zowel fysiek als geestelijk. Het is daarom belangrijk het risico op een overval te beperken en goed voorbereid te zijn. Doelgroep overvaltraining De training overvalpreventie is bedoeld voor iedereen die …