Boeken Kassamedewerker

Vaak zijn de carrièremogelijkheden van een Kassamedewerker beperkt. Tenzij men buiten de muren van de winkel gaat kijken. Het hangt natuurlijk ook van het type winkel af waar men in werkt. Meestal kan men, zeker bij een supermarkt, doorgroeien naar de functie Hoofdcassière of naar Filiaalmedewerker, Personeelsmedewerker of andere leidinggevende functies (filiaalmanagement). Daarvoor zal men echter wel interne opleidingen of een MBO opleiding moeten volgen (bijscholingstrajecten).

Het arbeidsmarktperspectief voor Kassamedewerker is meestal goed. Zeker voor jongeren is er vaak veel werkgelegenheid in de winkeldienstverlening. Voor oudere mensen kan het lastiger zijn om een baan te vinden in een winkel omdat winkels vaak insteken op goedkoper (en dus jeugdig) personeel.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Kassamedewerker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Kassamedewerker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Kassamedewerker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Kassamedewerker:

De eindeloze frustraties van kassamedewerkers

De eindeloze frustraties van kassamedewerkers

De eindeloze frustraties van kassamedewerkers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789045315751 | 128 pagina's

''Als caissière kun je het maar zelden goed doen ...'' Voor klanten geldt dat echter ook. Caissières en kassiers worden regelmatig doodgegooid met grapjes over bonnen en de Belastingdienst, krijgen dagelijks te maken met klanten die de pinautomaat benaderen alsof ze een bom moeten ontmantelen en zijn bovendien zeer bedreven in het uitvouwen van briefgeldorigami …