Boeken Klassenassistent

Het aantal werkplekken voor Klassenassistenten groeit, maar hetzelfde geldt voor het aantal Klassenassistenten. De toekomst is dus onzeker.

Doorgroeimogelijkheden zijn er wel. Voor de Klassenassistent zonder onderwijsinhoudelijke taken is groei naar Klassenassistent 'plus' mogelijk. Deze kan nadenken over de functie Onderwijsassistent, die nog wat inhoudelijker is maar verder van gelijk niveau. Opleidingen kunnen de Klassenassistent uiteindelijk voor de klas brengen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Klassenassistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Klassenassistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Klassenassistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Klassenassistent:

Aufgaben Und Verantwortung Im Arbeitsalltag Einer Klassenassistenz

Aufgaben Und Verantwortung Im Arbeitsalltag Einer Klassenassistenz

Aufgaben Und Verantwortung Im Arbeitsalltag Einer Klassenassistenz - Duitstalig | Paperback | 9783639871548 | 200 pagina's

Die Wandlung des Schulsystems weg von Separation und hin zur Integration hat massgebliche Unterschiede mit sich gebracht, die als Lehrperson im Klassenzimmer zu spuren sind. Die Klassen werden immer heterogener, was bedeutet, dass sich die Lehrpersonen neuen Herausforderungen stellen mussen. Unterstutzung kann eine Lehrperson in einer solchen Situation durch eine Klassenassistenz erhalten. Dieses Buch verfolgt …