Opleidingen of training Kleinkunstenaar Utrecht

Zoek je een opleiding Kleinkunstenaar in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kleinkunstenaar die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kleinkunstenaar Utrecht

Zou je graag Kleinkunstenaar willen worden? Of ben je al Kleinkunstenaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kleinkunstenaar in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kleinkunstenaar in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kleinkunstenaar in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kleinkunstenaar

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kleinkunstenaar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kleinkunstenaar

Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid

Hoe word je een Kleinkunstenaar? 

Alhoewel de kleinkunstenaar (omdat het een apart vak in een aparte sector is) met een diploma niet verzekerd is van werk zijn er wel opleidingen voor het beroep van kleinkunstenaar. De bekendste opleiding is de Kleinkunstacademie in Amsterdam.

De opleidingen tot kleinkunstenaar zijn vierjarige HBO opleidingen. Op deze opleidingen leer je alle aspecten die met het vak van kleinkunst te maken hebben; van stem-expressie tot het schrijven van liedjes en verhalen.


Filter