Opleidingen Kleinkunstenaar

Zou je graag Kleinkunstenaar willen worden? Of ben je al Kleinkunstenaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kleinkunstenaar, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Kleinkunstenaar

Er zijn geen opleidingen Kleinkunstenaar aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Kleinkunstenaar in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kleinkunstenaar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kleinkunstenaar

Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid

Hoe word je een Kleinkunstenaar? 

Alhoewel de kleinkunstenaar (omdat het een apart vak in een aparte sector is) met een diploma niet verzekerd is van werk zijn er wel opleidingen voor het beroep van kleinkunstenaar. De bekendste opleiding is de Kleinkunstacademie in Amsterdam.

De opleidingen tot kleinkunstenaar zijn vierjarige HBO opleidingen. Op deze opleidingen leer je alle aspecten die met het vak van kleinkunst te maken hebben; van stem-expressie tot het schrijven van liedjes en verhalen.