Opleidingen of training Kotteraar Zwolle

Zoek je een opleiding Kotteraar in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kotteraar die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kotteraar Zwolle

Zou je graag Kotteraar willen worden? Of ben je al Kotteraar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kotteraar in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kotteraar in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kotteraar in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kotteraar

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kotteraar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kotteraar

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Kotteraar? 

Om te kunnen gaan werken als Kotteraar kan de opleiding Machinaal Verspaner (MBO niveau 2) gevolgd worden. Binnen deze opleiding kan gekozen worden voor de richting Kotteraar. De opleiding kan als BBL-opleiding gevolgd worden. Dit houdt in dat er één dag in de week les is en de overige vier dagen gewerkt wordt bij een bedrijf. Hierdoor wordt het vak vooral in de praktijk geleerd. De opleiding duurt twee tot drie jaar.


Filter