Opleidingen Kredietanalist

Zou je graag Kredietanalist willen worden? Of ben je al Kredietanalist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kredietanalist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om een kredietanalist te worden moet je een HBO of en WO opleiding hebben gedaan. Het is voor de hand liggend dat als je een WO opleiding hebt gevolgd je hogere functies kan verwachten, zoals bijvoorbeeld een leidinggevende rol spelen binnen het bedrijf waarvoor je werkt.

Er zijn een aantal richtingen die de voorkeur hebben bij dit beroep. Dit zijn o.a. bedrijfskunde, economie, accountancy en een juridische opleiding. Je moet namelijk kennis hebben binnen de juridische, financiële en bedrijfeconomische sector.

Als kredietanalist moet je ook al een aantal jaar ervaring hebben opgedaan binnen de hiervoor genoemde sectoren. Men vraagt een werkervaring van ongeveer 1 tot 4 jaar.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Kredietanalist

Er zijn geen opleidingen Kredietanalist aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Kredietanalist in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance