Opleidingen Kredietanalist

Zou je graag Kredietanalist willen worden? Of ben je al Kredietanalist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kredietanalist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Kredietanalist

Er zijn geen opleidingen Kredietanalist aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Kredietanalist in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kredietanalist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kredietanalist

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Kredietanalist? 

Om een kredietanalist te worden moet je een HBO of en WO opleiding hebben gedaan. Het is voor de hand liggend dat als je een WO opleiding hebt gevolgd je hogere functies kan verwachten, zoals bijvoorbeeld een leidinggevende rol spelen binnen het bedrijf waarvoor je werkt.

Er zijn een aantal richtingen die de voorkeur hebben bij dit beroep. Dit zijn o.a. bedrijfskunde, economie, accountancy en een juridische opleiding. Je moet namelijk kennis hebben binnen de juridische, financiële en bedrijfeconomische sector.

Als kredietanalist moet je ook al een aantal jaar ervaring hebben opgedaan binnen de hiervoor genoemde sectoren. Men vraagt een werkervaring van ongeveer 1 tot 4 jaar.