Opleidingen Kunststofverwerker

Zou je graag Kunststofverwerker willen worden? Of ben je al Kunststofverwerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kunststofverwerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Een Kunststofverwerker heeft meestal een VMBO+/ MTS werk- en denkniveau. Vakkennis van kunststoftechniek staat daarbij centraal. Daarnaast natuurlijk kennis van materialen, gevoel voor techniek en het lezen van complexe instructies of bouwtekeningen om die te kunnen vertalen naar concrete werkzaamheden.

Een Kunststofverwerker werkt op verschillende niveau's. Voor productiemedewerkers in de bouw is soms slechts LTS werk- en denkniveau vereist en technisch inzicht. Maar een Kunststofverwerker die als specialistisch modelbouwer werkzaam is, heeft een opleiding op HBO-niveau gehad in de richting van werktuigbouw of bijvoorbeeld autotechniek.
 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Kunststofverwerker

Er zijn geen opleidingen Kunststofverwerker aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Kunststofverwerker in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu