Opleidingen Lasersnijder

Zou je graag Lasersnijder willen worden? Of ben je al Lasersnijder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Lasersnijder, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Lasersnijder

Er zijn geen opleidingen Lasersnijder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Lasersnijder in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Lasersnijder

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Lasersnijder

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Lasersnijder? 

Een Lasersnijder heeft meestal een MBO-opleiding in de richting van de techniek gevolgd en uiteraard specifieke vakkennis opgedaan van lasersnij techniek op diverse materialen. Daarnaast is de Lasersnijder in staat instructies te volgen en tekeningen te lezen en te vertalen naar de praktijk. Tevens is kennis van (computer)besturingssystemen in veel gevallen een vereiste.

Soms is een LBO of LTS-opleiding voldoende om Lasersnijder te worden. Bovendien zijn er diverse cursussen te volgen voor mensen die Lasersnijder willen worden of voor Lasersnijders die zich willen specialiseren.


Filter