Opleidingen of training Leisure & Hospitality Assistent Utrecht

Zoek je een opleiding Leisure & Hospitality Assistent in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leisure & Hospitality Assistent die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leisure & Hospitality Assistent Utrecht

Zou je graag Leisure & Hospitality Assistent willen worden? Of ben je al Leisure & Hospitality Assistent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leisure & Hospitality Assistent in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leisure & Hospitality Assistent in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leisure & Hospitality Assistent in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leisure & Hospitality Assistent

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leisure & Hospitality Assistent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leisure & Hospitality Assistent

Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Leisure & Hospitality Assistent? 

Om te gaan werken als Leisure & Hospitality Assistent is er de aansluitende opleiding Leisure & Hospitality Assistant op MBO niveau 2. Deze opleiding duurt twee jaar en is gericht op het assisteren bij het organiseren en uitvoeren van recreatieactiviteiten. Daarna is het eventueel mogelijk om door te leren voor Leisure & Hospitality Host (niveau 3) of Leisure & Hospitality Executive (niveau 4).


Filter