Opleidingen of training Leraar Aardrijkskunde Amsterdam

Zoek je een opleiding Leraar Aardrijkskunde in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Aardrijkskunde die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leraar Aardrijkskunde Amsterdam

Zou je graag Leraar Aardrijkskunde willen worden? Of ben je al Leraar Aardrijkskunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leraar Aardrijkskunde in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Aardrijkskunde in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Aardrijkskunde in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leraar Aardrijkskunde

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leraar Aardrijkskunde

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leraar Aardrijkskunde

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Leraar Aardrijkskunde? 

De meeste Docenten Aardrijkskunde hebben een 1e of 2e graads HBO opleiding Aardrijkskunde gevolgd (tegenwoordig  Bachelor / Master of Education in Geography). Ook is het mogelijk een WO Onderwijsmaster Aardrijkskunde te volgen aan de Universiteit (gelijk aan een 1e graads opleiding). Wanneer er een gebrek heerst aan voldoende instromend personeel dan kan een directie overwegen iemand op basis van ervaring aan te nemen. De kandidaat moet dan wel aantoonbare geografische kennis en/of onderwijskwaliteiten bezitten.

Met een 1e graads bevoegdheid mag je aan alle klassen lesgeven en verdien je meer dan wanneer je een 2e graads bevoegdheid hebt. Een 2e graads docent mag alleen aan de jaargangen 1 t/m 3 lesgeven met uitzondering van VMBO waarbij men wel alle jaren mag onderwijzen.


Filter