Opleidingen of training Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting Groningen

Zoek je een opleiding Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting Groningen

Zou je graag Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting willen worden? Of ben je al Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Leraar Geschiedenis en Staatsinrichting? 

De meeste Docenten Geschiedenis en Staatsinrichting hebben een 1e of 2e graads HBO Opleiding Geschiedenis en Staatsinrichting gevolgd (tegenwoordig Bachelor/Master of Education in History). Ook is het mogelijk een WO Onderwijsmaster Geschiedenis te volgen aan de Universiteit (gelijk aan een 1e graads opleiding). Wanneer er een gebrek heerst aan voldoende instromend personeel dan kan een directie overwegen iemand op basis van ervaring aan te nemen. De kandidaat moet dan wel aantoonbare historische kennis en/of onderwijskwaliteiten bezitten.

Met een 1e graads bevoegdheid mag je aan alle klassen lesgeven en verdien je meer dan wanneer je een 2e graads bevoegdheid hebt. Een 2e graads docent mag alleen aan de jaargangen 1 t/m 3 lesgeven met uitzondering van VMBO waarbij men wel alle jaren mag onderwijzen.


Filter