Opleidingen of training Letterkundige Utrecht

Zoek je een opleiding Letterkundige in Utrecht? Wij hebben op dit moment opleidingen, trainingen en cursussen Letterkundige die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Letterkundige Utrecht

Zou je graag Letterkundige willen worden? Of ben je al Letterkundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Letterkundige in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Letterkundige in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Letterkundige in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Letterkundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Letterkundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Letterkundige

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Letterkundige? 

Hoewel zoals hierboven gezegd conventies ontbreken, ligt voor zowel schrijver als voor onderzoeker voor de hand minimaal een hbo-opleiding te hebben voltooid op enig aan de Nederlandse taal verwant vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn de wo-studies taalwetenschap, literatuurwetenschap, Nederlandse taal & cultuur, enzovoorts.


Filter