Boeken Locatiedirecteur

De Locatiedirecteur is naar alle waarschijnlijkheid als docent het onderwijs binnengekomen. Voor deze functie bestaat nog altijd een tekort, al neemt het aantal vacatures af. In 2009 was er sprake van een overschot aan directiefuncties in het onderwijs.

Doorgroeimogelijkheden zijn er op leidinggevend gebied naar Locatiedirecteur in een hogere schaal (met uitbreiding van ruimte voor eigen beleid), sectordirecteur/locatiedirecteur (verantwoordelijkheid voor een hele sector), of hoger de managementladder op, naar de centrale directie.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Locatiedirecteur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Locatiedirecteur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Locatiedirecteur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Locatiedirecteur:

De veranderende rol van het management van AOC's

De veranderende rol van het management van AOC's - Nederlands | Druk: 1 | Bindwijze overig | 9789067544672 | 85 pagina's

De veranderende rol van het management van AOC's