Opleidingen of training Machinebouwer Eindhoven

Zoek je een opleiding Machinebouwer in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Machinebouwer die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Machinebouwer Eindhoven

Zou je graag Machinebouwer willen worden? Of ben je al Machinebouwer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Machinebouwer in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Machinebouwer in Eindhoven:

Cursus Machinedynamica

Cursus Machinedynamica | regio Eindhoven

De cursus bestaat uit 3 dagen waarin theorie en praktijk worden gecombineerd. Deelnemers gaan zelf aan de slag met het opzetten van simulaties voor multibody dynamica. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van Matlab (wanneer je zelf een licentie hebt) en/of …

  • Onderwerp opleiding Machinebouwer
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 1.550,00
  • Duur 3 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Machinebouwer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Machinebouwer

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Zelfontwikkeling
Zelfontwikkeling

Hoe word je een Machinebouwer? 

De machinebouwer heeft een opleiding monteur mechatronica en machinebouw of machinebouw mechatronica gevolgd. Dit is een MBO opleiding en over het algemeen twee, drie of vierjarig.


Filter