Manager Development Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Manager Development? Lees de functieomschrijving.

 

De manager Development geeft leiding aan een groep werknemers die werkzaam zijn in de Development.  Deze mensen werken allemaal voor de afdeling van het bedrijf dat zorg draagt voor de development oftewel de ontwikkeling van het bedrijf. De manager Development zorgt ervoor dat de mensen die onder hem/haar werken goed begeleid worden en stuurt ze aan in hun werk. Ook als er problemen zijn op de werkvloer springt de manager Development in en lost deze problemen aan. De manager Development is daarbij verantwoordelijk voor het team zelf. De manager Development mag mensen aannemen en ontslaan. Wel moet de manager Development ten alle tijden verantwoording afleggen aan de directeur van het bedrijf. Maar de manager Development krijgt wel veel eigen verantwoordelijkheden waaronder het aansturen van het personeel. Ook houdt de manager Development zich bezig met het klanten bestand. Dit houdt in dat de manager Development de band met de klanten moet behouden. Dit kan betekenen dat er vragen beantwoord moeten worden van de klant maar ook het contact met nieuwe klanten valt onder de verantwoordelijkheid van de manager Development.  De manager Development is ook verantwoordelijk voor een bepaalde begroting die meestal per jaar wordt bekeken. Hier hoort een budget bij waar de manager Development zorg voor draagt. Tevens moeten er bepaalde doelen gehaald worden om de begroting aan het einde van het werkjaar kloppend te krijgen. De manager Development moet hier zeer veel aandacht aan besteden en hier heel nauwkeurig mee omgaan. Als de manager Development het gevoel heeft dat er bepaalde zaken mis gaan in deze begroting, zal de manager Development hier meteen op moeten anticiperen. Ook hiervoor geldt dat er ten alle tijden verantwoordelijkheid moet worden afgedragen door de manager Development naar de directeur van de Development. 

Wil je werken als Manager Development?

Werk je al als Manager Development en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Manager Development worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Manager Development, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Manager Development in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Personeel
  • Klanten
  • directeur

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3500 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Manager Development

Wat verdient een Manager Development?

 

Het salaris hangt heel erg af van enerzijds het budget waar de manager Development   verantwoordelijk voor is en anderzijds het aantal mensen waar de manager Development  leiding aan geeft.  Ook heeft het te maken met het bedrijf waar de manager Development   voor werkt. Is dit een profit instelling dan zal het salaris hoger liggen dan bij een non profit instelling. Maar in het begin zal het salaris liggen rond de E 3500. Als de manager Development   groeit in haar/zijn functie en meer budget moet bewaken of meer mensen moet aansturen, zal dit salaris mee groeien en zal de manager Development   uiteindelijk rond de E 6000 kunnen verdienen. 

Salarisschaal Manager Development

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Manager Development

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Manager Development

Hoe goed is de toekomst voor de Manager Development? 

 

Het arbeidsperspectief voor de manager Development   is redelijk goed. Er zijn veel bedrijven in deze sector en alle bedrijven hebben behoefte aan goede managers. Als de manager Development  al bekend is of werkzaam is in de sector en beschikt over de juiste kwaliteiten is het vrij makkelijk om door te stromen naar een management functie. Als de manager Development   eenmaal werkzaam is als manager, en het gaat allemaal goed dan zal de manager Development   meer verantwoordelijkheid krijgen. Dit vertaalt zich in het hogere budget waar de manager Development  over moet waken en in het aantal mensen dat de manager Development   leiding geeft. Ook vertaalt dit zich in het salaris wat zal stijgen. Als de manager Development  de hoogste functie heeft bekleed als manager en het bedrijf heeft behoefte aan een nieuwe directeur dan zal de manager Development   hiervoor in aanmerking kunnen komen. Echter, de manager Development   maakt alleen een kans als hij/zij voldoende ervaring heeft opgebouwd in de sector en zich voldoende heeft bewezen. 

Baankans Manager Development

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Manager Development worden: Opleidingen tot Manager Development

Hoe word je een Manager Development? 

 

Om manager Development te worden is het vooral belangrijk dat iemand het leiding geven in zich heeft. Als dit niet het geval is, dan maakt iemand sowieso geen kans om een baan als manager te krijgen.  Verder is er een aantal opleidingen wat goed aansluit bij een functie als manager. Zo zou de manager Development de opleiding HEAO kunnen doen. Dit is een HBO opleiding die staat voor ‘Hoger Economisch en Administratief Onderwijs’. Als manager heb je namelijk vrijwel altijd te maken met een begroting  waar een economische en administratieve opleiding goed voor opleidt. Echter, het leidinggevende zelf, kun je niet leren maar moet tot een van de eigenschappen behoren van de manager Development. Verder is het vaak zo dat een toekomstig manager al werkzaam is in een bepaalde sector voordat hij/zij daar manager wordt. Het is zaak dat de directeur opmerkt dat iemand het in zich heeft en dan is het handig dat diegene ook kennis heeft van de branche waar hij/zij in gaat managen.  De manager Development zou dan dus een opleiding genoten moeten hebben die te maken heeft met het werk in de zorg om vervolgens manager te worden. 

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Manager Development

IT Management foundation, organisation development
Een business analist die zich bezighoudt met organisatieontwikkeling heeft kennis van de hierarchie van macht en hoe verantwoording  wordt gedelegeerd. Ook bekijkt hij welke business processen er zijn en hoe …
MongoDB Development
In deze online MongoDB cursus leer je hoe je een MongoDB database kunt gaan deployen vanuit de backend. Je leert hoe je MongoDB kunt installeren op Linux en Windows, hoe …
Sustainability & Business Development Manager (SBDM) 42 PE-punten
Een 6-daagse opleiding tot Biomimicry Expert in Sustainability.  Hoe kunt u sturen en adviseren in de transformatie naar een duurzame organisatie? Sustainable innovatie, businessmodellen en businesscases hebben een hogere …
Professional Scrum Master training
Professional Scrum Master (PSM) training De Professional Scrum Master (PSM) training is een tweedaagse training, waarin wordt ingegaan op de theorie en principes van Scrum. De toepassing van Scrum in …
Professional Scrum Product Owner training
Professional Scrum Product Owner (PSPO) training De Professional Scrum Product Owner (PSPO) training is een tweedaagse training, waarin wordt ingegaan op de rol en verantwoordelijkheden van de Product Owner. De …
Meer opleidingen Manager Development

Weet je nog niet of je Manager Development wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Manager Development of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Manager Development

Met wie werkt een Manager Development samen? 

 

De manager Development  heeft veel te maken met het personeel waar hij/zij leiding aan geeft. De hele dag zullen er mensen uit het team naar de manager Development  komen met vragen die de manager Development  moet beantwoorden of problemen die de manager Development   moet oplossen. Tevens heeft de manager Development  veel te maken met klanten. De manager Development  behoudt de relaties met de klanten en heeft het eerste contact moment met nieuwe klanten. Zowel via de mail als met zakelijke afspraken is dit contact er en de manager Development   zal hier veel tijd en aandacht in moeten stoppen. Tot slot is er veel contact met de directeur van de afdeling. De manager Development   moet namelijk ten alle tijden verantwoording afleggen aan hem of haar dus er zullen veel contactmomenten zijn. 


  • Personeel
  • Klanten
  • directeur
Manager Development


Organisaties waar een Manager Development werkzaam is

Waar werkt een Manager Development meestal? 

 

De manager Development zal werken voor zowel profit als non profit organisaties.  In beide soorten organisaties zijn manage functies voor deze sector. 

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Manager Development

Waar kun je het beste werken als Manager Development? Hieronder vindt je de best door de Manager Development beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Loyals

Locatie: Utrecht

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Manager Development:

Welke competenties heeft een een Manager Development nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Manager Development

Wat voor persoonlijkheid heb je als Manager Development nodig? 

 

De manager Development  moet een goede waarnemer zijn. Hij/zij moet op kunnen merken wanneer iemand in het team niet goed functioneert om hier meteen op te kunnen anticiperen. Ook moet de manager Development  goed kunnen zien wanneer de begroting niet gehaald gaat worden of het bedrijf over het budget heen gaat. Ook dit heeft te maken met goed kunnen waarnemen. Daarbij moet de manager Development  een goede leidinggevende zijn om mensen aan te kunnen sturen zowel in wat ze doen als in hoe ze het doen. De manager Development  moet dit charisma uitstralen op de werkvloer zodat iedereen hem/haar serieus neemt. Alleen zo zal hij/zij goed kunnen functioneren als leidinggevende en zullen mensen naar hem/haar luisteren

Bekijk de persoonstypen voor Manager Development


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Manager Development

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Manager Development

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Manager Development

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Manager Development

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Manager Development dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Manager Development belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Manager Development. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Manager Development iets voor je?

Zou je graag Manager Development willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Manager Development bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Manager Development

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar