Opleidingen of training Manager horeca Den Haag

Zoek je een opleiding Manager horeca in Den Haag? Wij hebben op dit moment 19 opleidingen, trainingen en cursussen Manager horeca die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Manager horeca Den Haag

Zou je graag Manager horeca willen worden? Of ben je al Manager horeca en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Manager horeca in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 19 beste opleidingen voor een Manager horeca in Den Haag:

Hospitality Security Officer / HSO ® training

Hospitality Security Officer / HSO ® training | regio Den Haag

HOSEC een veiligheidsadvies bureau heeft  hiervoor in samenwerking  met Bouman Beveiligingsopleidingen, een CREBO/ECABO/SVPB  erkende beveiligingsopleider de Hospitality Security Officer / HSO ® training ontwikkeld. HSO ® heeft een Benelux merk registratie. Deze training is speciaal bedoeld voor beveiligers, facilitair medewerkers, …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 575,00
  • Duur 8 uren
Protocol Training - over diplomatie, hospitality, high-level eventmanagement en non-profit management, etiquette en relatiemanagement

Protocol Training - over diplomatie, hospitality, high-level eventmanagement en non-profit management, etiquette en relatiemanagement | regio Den Haag

This training is given in English (in Brussels) and in Dutch (in The Hague) - find English info below.  Tijdens onze Protocol Training leren we je niet alleen de regels van het protocol, maar ook de methode zoals beschreven in …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.950,00
  • Duur 3 dagen
Beoordeling
Klantvriendelijk telefoneren - klantgericht telefoneren - Hospitality aan de telefoon - telefoniste en receptioniste training

Klantvriendelijk telefoneren - klantgericht telefoneren - Hospitality aan de telefoon - telefoniste en receptioniste training | regio Den Haag

Voor wie? Alle functies, die regelmatig telefonisch contact hebben met klanten. Van KCC medewerkers tot verzekeringsadviseurs, van secretariaat tot facilitaire medewerkers. Trainingstraject Een trainingstraject bestaat doorgaans uit de volgende onderdelen: 0-metingen of mystery calls Intakegesprekken Één of meerdere dagdelen training, …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 150,00
Beoordeling
Hospitality - gastvrijheid - klantgerichtheid - Ziekenhuis

Hospitality - gastvrijheid - klantgerichtheid - Ziekenhuis | regio Den Haag

- Gemiddeld evaluatiecijfer op inhoud en trainer: 8,6 (schaal 1 op 10) - Hospitality training voor Ziekenhuizen (Mood Maker) Definitie gastvrijheid Gastvrijheid is het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft bij het contact met de gastheer en de dienst …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 595,00
Hospitality - gastvrijheid - klantgerichtheid - klantvriendelijk

Hospitality - gastvrijheid - klantgerichtheid - klantvriendelijk | regio Den Haag

Hospitality - gastvrijheid - klantgerichtheid - klantvriendelijk - Gemiddeld evaluatiecijfer op inhoud en trainer: 8,6 (schaal 1 op 10) - Hospitality training Voor wie? Alle functies, van medewerkers tot management. Het gaat om de wil of noodzaak (?!) om gastvrijer …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 595,00
  • Duur 3.5 uren
Beoordeling
Hospitality

Hospitality | regio Den Haag

Hospitality training - Gemiddeld evaluatiecijfer op inhoud en trainer: 8,6 (schaal 1 op 10) - Voor wie? Alle functies, van medewerkers tot management. Het gaat om de wil of noodzaak (?!) om gastvrijer te worden als organisatie/als team/als individu naar …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 595,00
  • Duur 3.5 uren
Lezing / interactieve workshop Hospitality

Lezing / interactieve workshop Hospitality | regio Den Haag

Nienke Strikwerda: lezing / interactieve workshop gastvrijheid Je kent dat wel. Dat gevoel dat je je ergens prettig voelt. Dat je merkt dat je continue een smile op je gezicht hebt. Dat je vrolijk bent. Dat het je geen moeite …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.000,00
  • Duur 1.5 uren
Beoordeling
Hospitality & Sales coaching Retail

Hospitality & Sales coaching Retail | regio Den Haag

Het trainingstraject Hospitality & Sales voor medewerkers en hun leidinggevende kan bestaan uit verschillende modules met tussenopdrachten bestaan. De leidinggevende coacht op de tussenopdrachten. Wij trainen on the job, dus op de winkelvloer. Hierdoor gaan leren en resultaat hand in …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
Interactieve lezing over gastvrijheid oftewel

Interactieve lezing over gastvrijheid oftewel "Hospitality" | regio Den Haag

Nienke Strikwerda: (interactieve) lezingen over gastvrijheid ofwel hospitality Gastvrijheid of Hospitality heeft de grote passie van Nienke Strikwerda. Ze geeft al weer ruim 11 jaar trainingen en workshops in Gastvrijheid. Ook het ‘spreken op een podium’ is al weer sinds …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 1.250,00
  • Duur 1.5 uren
Training Hospitality Management klassikaal

Training Hospitality Management klassikaal | regio Den Haag

Over deze training Wilt u klantgerichter werken?? Hoe handel ik klachten af op een 'gastvrije' manier? Het Wow-effect creëren? De antwoorden vindt u in de training Hospitality Management van BTR Trainingen. Krijg handvatten aangereikt, vergroot uw gastvrijheid en leer dit …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 995,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Manager horeca

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Manager horeca

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen Manager horeca

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Manager horeca. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Manager horeca nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

MBO Leidinggevende Hotel & Hospitality (niveau 4)

MBO Leidinggevende Hotel & Hospitality (niveau 4)

De Leidinggevende Hotel & Hospitality is verantwoordelijk voor het organiseren van klant-/gastgerichte dienstverlening en voor het realiseren van commercieel resultaat. Jouw werkzaamheden kun je uitvoeren bij de frontoffice van een (internationaal) hotel of recreatiebedrijf en bij bedrijven in de reisbranche, …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 4.999,00
  • Duur 24 maanden
MBO Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality (niveau 3)

MBO Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality (niveau 3)

Als Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality ben je verantwoordelijk voor een goed georganiseerd activiteitenprogramma dat aansluit bij wensen van klanten of gasten. Daarbij verlies je de doelstellingen van de organisatie niet uit het oog. Je werkt samen met collega\'s in …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 4.599,00
  • Duur 24 maanden
MBO Leidinggevende Leisure & Hospitality (niveau 4)

MBO Leidinggevende Leisure & Hospitality (niveau 4)

Als leidinggevende in Leisure en Hospitality werk je in bedrijven waar klanten of gasten hun vrije tijd voor langere of kortere tijd doorbrengen. Voorbeelden zijn een camping, een bungalowpark of een dagrecreatiebedrijf zoals een attractiepark of speeltuin. Je geeft leiding aan …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 4.999,00
  • Duur 24 maanden
MBO Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality (niveau 3)

MBO Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality (niveau 3)

Als Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality werk je in bedrijven die gericht zijn op recreatie, toerisme en vrije tijd. Voorbeelden zijn een receptie van een recreatiebedrijf, een toeristisch bureau of een dagrecreatiebedrijf, zoals een attractiepark of speeltuin. Je bent het …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 4.599,00
  • Duur 24 maanden
MBO Zelfstandig Medewerker Hotel & Hospitality (niveau 3)

MBO Zelfstandig Medewerker Hotel & Hospitality (niveau 3)

Als Zelfstandig Medewerker Hotel & Hospitality werk je in bedrijven die gericht zijn op recreatie, toerisme en vrije tijd. Voorbeelden zijn een receptie van een hotel, een toeristisch bureau of een Bed & Breakfast. Je bent aanspreekpunt voor gasten en …

  • Onderwerp opleiding Manager horeca
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 4.599,00
  • Duur 24 maanden

Hoe word je een Manager horeca? 

 Om manager Horeca te worden is het vooral belangrijk dat iemand het leiding geven in zich heeft. Als dit niet het geval is, dan maakt iemand sowieso geen kans om een baan als manager te krijgen.  Verder is er een aantal opleidingen wat goed aansluit bij een functie als manager. Zo zou de manager Horeca de opleiding HEAO kunnen doen. Dit is een HBO opleiding die staat voor ‘Hoger Economisch en Administratief Onderwijs’. Als manager heb je namelijk vrijwel altijd te maken met een begroting  waar een economische en administratieve opleiding goed voor opleidt.

Echter, het leidinggevende zelf, kun je niet leren maar moet tot een van de eigenschappen behoren van de manager Horeca. Verder is het vaak zo dat een toekomstig manager al werkzaam is in een bepaalde sector voordat hij/zij daar manager wordt. Het is zaak dat de directeur opmerkt dat iemand het in zich heeft en dan is het handig dat diegene ook kennis heeft van de branche waar hij/zij in gaat managen.  De manager Horeca zou dan dus een opleiding genoten moeten hebben die te maken heeft met het werk in de zorg om vervolgens manager te worden.

 


Filter