Opleidingen of training Manager Wonen Amsterdam

Zoek je een opleiding Manager Wonen in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Manager Wonen die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Manager Wonen Amsterdam

Zou je graag Manager Wonen willen worden? Of ben je al Manager Wonen en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Manager Wonen in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Manager Wonen in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Manager Wonen in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Manager Wonen

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Manager Wonen

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Manager Wonen

Trainingen & cursussen Assertiviteit
Assertiviteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Online Cursussen & Trainingen Manager Wonen

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Manager Wonen. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Manager Wonen nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

MOC On Demand 10965: IT Service Management with System Center Service Manager - Dag

MOC On Demand 10965: IT Service Management with System Center Service Manager - Dag

Deze training is voor cloud en datacenter administrators die voor het eerst gaan werken met System Center 2012 R2 Service Manager en verantwoordelijk worden voor de installatie, configuratie en beh... Als IT-pro ben je nooit uitgeleerd. Ontbreekt het je echter …

  • Onderwerp opleiding Microsoft System Center
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 866,55
  • Duur 3 maanden

Hoe word je een Manager Wonen? 

De opleiding tot Manager Wonen is een MBO opleiding die deel uitmaakt van de bredere opleiding Manager Handel. Deze opleiding is te kiezen als uitstroomrichting van een andere MBO opleiding, bijvoorbeeld de opleiding tot Verkoopspecialist. Ook kun je instromen als je een VMBO opleiding op het gebied van Economie hebt afgerond of een MBO niveau 3 opleiding.

De opleiding Manager Wonen is op niveau 4. De opleiding bestaat niet alleen uit theorie, maar ook voor een groot deel uit praktijk.Vaak werk je namelijk al een paar dagen in de week bij een bedrijf om het vak onder de knie te krijgen.


Filter