Boeken Marketeer Retail

Er zijn niet heel veel vacatures voor specifiek de Retail Marketeer. Er is dan eerder sprake van een Retail Manager. Daarom is er geen heel ruim arbeidsmarktperspectief.

Er zijn wel voldoende doorgroeimogelijkheden. Een Retail Marketeer zit niet heel hoog in een organisatie en zal daarom de mogelijkheid krijgen in een organisatie om hogerop te komen. Daarnaast heeft een Retail Marketeer veel ruimte voor eigen ideeën en zelfontplooiing.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Marketeer Retail. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Marketeer Retail. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Marketeer Retail die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Marketeer Retail:

Who Killed Category Management

Who Killed Category Management

Who Killed Category Management - Engels | Paperback | 9781494459130 | 116 pagina's

What is Who Killed Category Management about?Simply put, it`s about your future.Wealth, success and security.If you are in Retail, FMCG, or Manufacturing and want a job in 5 years you should read this book today! Our world is about to crumble.Never before has a Tornado of destruction this large touched down in the retail sector. …