Marketing Manager Outsourcing Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Marketing Manager Outsourcing? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep marketing manager outsourcing. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je marketing manager outsourcing wordt.

 

Wat is een Marketing Manager Outsourcing?

De Marketing Manager Outsourcing houdt zich voornamelijk bezig met het inrichten en organiseren van de supply chain, oftwel de levering van producten en integraal ketenbeheer. Hierbij wordt getracht om door middel van de verbetering van processen en samenwerking met afnemers en leveranciers een betere functionaliteit van het bedrijf binnen de keten te laten ontstaan. Er wordt ingespeeld op de groei van de organisatie in samenwerking met zowel interne als externe producenten en leveranciers. Hierbij wordt een oog gehouden op de levertijden en de afdelingen inkoop, productie en uitbesteding.   

Past het beroep Marketing Manager Outsourcing bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Marketing Manager Outsourcing

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Outsourcing Manager

Wil je werken als Marketing Manager Outsourcing?

Werk je al als Marketing Manager Outsourcing en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Marketing Manager Outsourcing worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Marketing Manager Outsourcing, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Marketing Manager Outsourcing in één oogopslag

Netwerk:

 • Marketing Team
 • Senior Marketing Specialist

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €3000 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Marketing Manager Outsourcing

Wat verdient een Marketing Manager Outsourcing?

De Marketing Manager Outsourcing verdient gemiddeld tussen de €3000 en €6000 bruto per maand. Hij kan meestal ook rekenen op een auto van de zaak en een bonus.

Salarisschaal Marketing Manager Outsourcing

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Marketing Manager Outsourcing

Er zijn geen vacatures Marketing Manager Outsourcing aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Marketing Manager Outsourcing in werkt.

Meer weten over de sector waar een Marketing Manager Outsourcing in werkt

Bekijk werken in Handel, Groothandel & Detailhandel

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Marketing Manager Outsourcing

Wat zijn de baankansen voor een Marketing Manager Outsourcing?

Binnen de logistiek is de functie van Marketing Manager Outsourcing vrij hoog, aangezien het een leidinggevende functie betreft. Het is natuurlijk altijd mogelijk om door te groeien naar verwante functies.

De actuele kans op werk voor een Marketing Manager Outsourcing

Het beroep Marketing Manager Outsourcing is onderdeel van de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing. De kans op werk voor de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Marketing Manager Outsourcing

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Marketing Manager Outsourcing worden: Opleidingen tot Marketing Manager Outsourcing

Wil je Marketing Manager Outsourcing worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Marketing Manager Outsourcing.

Hoe word je een Marketing Manager Outsourcing? 

Een afgeronde HBO of WO opleiding is vereist. Qua opleidingsrichting zijn Bedrijfskunde of Logistiek goede opties.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Marketing Manager Outsourcing

Er zijn geen opleidingen Marketing Manager Outsourcing aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Marketing Manager Outsourcing in werkt

Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & Detailhandel

Omscholen tot Marketing Manager Outsourcing

Als je je wilt omscholen tot Marketing Manager Outsourcing is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Marketing Manager Outsourcing zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Marketing Manager Outsourcing dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Marketing Manager Outsourcing

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Marketing Manager Outsourcing

Als je Marketing Manager Outsourcing wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Marketing Manager Outsourcing zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Marketing Manager Outsourcing

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Marketing Manager Outsourcing?

Competenties en Vaardigheden Marketing Manager Outsourcing

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Marketing Manager Outsourcing nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Marketing Manager Outsourcing nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Marketing Manager Outsourcing

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Marketing Manager Outsourcing

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Marketing Manager Outsourcing. Als Marketing Manager Outsourcing wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Marketing Manager Outsourcing:


zie volledige beschrijving persoonstype Marketing Manager Outsourcing

Vakkennis voor een Marketing Manager Outsourcing

Het is voor een Marketing Manager Outsourcing ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Marketing Manager Outsourcing zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Marketing Manager Outsourcing


Werkervaring Marketing Manager Outsourcing

Het is voor een startend Marketing Manager Outsourcing die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Marketing Manager Outsourcing is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Marketing Manager .

Iets anders leren?

Is Marketing Manager Outsourcing het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Doorgroei mogelijkheden Marketing Manager Outsourcing

Je kunt als Marketing Manager Outsourcing een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Marketing Manager Outsourcing is onderdeel van de beroepsfamilie Managers verkoop en marketing. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Marketing Manager Outsourcing


Hoofd beroepsgroep Marketing Manager Outsourcing

Het beroep Marketing Manager Outsourcing valt binnen de hoofdberoepsgroep Managers

Managers leiden ondernemingen, organisaties en overheden. Managers bepalen de doelstellingen, de strategie en het beleid van de organisatie of de afdeling. Daaropvolgend zorgen Managers ervoor dat de juiste activiteiten worden uitgevoerd en zorgen ze ervoor dat de benodigde middelen hiervoor beschikbaar zijn. Ze evalueren de resultaten en bepalen of de strategie, het beleid en de activiteiten de doelstellingen behalen. Op basis daarvan wordt het beleid, de activiteiten en de budgetten doorgezet, herzien of aangepast. Een manager is vaak de eindverantwoordelijke voor het resultaat en de werkwijze van de organisatie.

Veelvoorkomende taken en verantwoordelijkheden van de hoofdgroep Managers

 • het formuleren en/of adviseren van beleid, budgetten, wet- en regelgeving
 • het bepalen van de doelstellingen, de normen en prestatie indicatoren
 • zorgen voor beleid, procedures en systemen om de resultaten te evalueren
 • het autoriseren van materiële, personele en financiële middelen om de activiteiten te kunnen uitvoeren
 • het monitoren en evalueren van de prestaties van de organisatie, de afdeling en de medewerkers 
 • het selecteren of goedkeuren van de selectie van personeel
 • zorgen voor naleving van gezondheids- en veiligheidseisen 
 • plannen en aansturen van de dagelijkse werkzaamheden
 • vertegenwoordigen van de organisatie of afdeling tijdens vergaderingen of bijeenkomsten

 

Beroepen binnen de hoofdgroep Managers worden ingedeeld in de volgende subhoofdgroepen:

 • 11 Topbestuurders, leden wetgevende instanties, beleidvoerende functies
 • 12 Managers op administratief en commercieel gebied
 • 13 Managers productie en gespecialiseerde dienstverlening
 • 14 Managers horeca, detailhandel en overige diensten

 
Netwerk Marketing Manager Outsourcing

Met wie werkt een Marketing Manager Outsourcing samen? 

De Marketing Manager Outsourcing staat in direct contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en ook met externe leveranciers en producenten en andere groepen in de supply chain. Hierdoor heeft de Marketing Manager Outsourcing een groot netwerk


 • Marketing Team
 • Senior Marketing Specialist
Marketing Manager Outsourcing


Organisaties waar een Marketing Manager Outsourcing werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Marketing Manager Outsourcing meestal werkt.

Waar werkt een Marketing Manager Outsourcing?

De Marketing Manager komt bij elk bedrijf dwat met de levering van producten te maken heeft voor. Doch zal er eerder een baan gevonden worden bij een commerciële instelling, aangezien dit type bedrijf vaker te maken heeft met de levering van producten of diensten.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Best beoordeelde werkgevers Marketing Manager Outsourcing

Waar kun je het beste werken als Marketing Manager Outsourcing? Hieronder vind je de best door de Marketing Manager Outsourcing beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Marketing Manager Outsourcing.

Competenties, Skills en Vaardigheden Marketing Manager Outsourcing:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Marketing Manager Outsourcing.

Welke competenties heeft een Marketing Manager Outsourcing nodig?

Een Marketing Manager Outsourcing heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Marketing Manager Outsourcing

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Marketing Manager Outsourcing passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Marketing Manager Outsourcing nodig? 

De Marketing Manager Outsourcing wil goede resultaten behalen en is bereid daarvoor hard te werken (Succesvolle werker). en hard werken. Het correct laten samenwerken van verschillende afdelingen en bedrijven weegt zwaar voor hem (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Marketing Manager Outsourcing


Bemiddelaar


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Marketing Manager Outsourcing

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Marketing Manager Outsourcing

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Marketing Manager Outsourcing

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Marketing Manager Outsourcing

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Marketing Manager Outsourcing dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Marketing Manager Outsourcing belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Marketing Manager Outsourcing. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Marketing Manager Outsourcing iets voor je?

Zou je graag Marketing Manager Outsourcing willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Marketing Manager Outsourcing bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Marketing Manager Outsourcing

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar