Boeken Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Er worden bezuiningen verwacht voor 2011. Dit zal de werkgelegenheid niet ten goede komen.

De Medewerker Ondersteuning Frontoffice kan eventueel overstappen naar de gelijkwaardige functie van medewerker klantenservice & leenservice. Extra scholing, bijvoorbeeld de MBO opleiding Medewerker Informatiedienstverlening Bibliotheken, maakt de functie van medewerker informatie & advies mogelijk.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Medewerker Ondersteuning Frontoffice die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Medewerker Ondersteuning Frontoffice:

Frontoffice medewerker in de hotelbranche

Frontoffice medewerker in de hotelbranche

Frontoffice medewerker in de hotelbranche - Nederlands | Paperback | 9789037210941 | 143 pagina's

Dit theorieboek is een compleet naslagwerk voor de frontofficemedewerker in de hotelbranche. U maakt uitgebreid kennis met de hotelsector in Nederland, de verschillende mogelijke indelingen van hotels, de voorkomende front- en backofficewerkzaamheden, revenu management en de afdeling rooms division waaronder de housekeeping, technische dienst en conference en banqueting valt.