Medewerker Ondersteuning Frontoffice Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Ondersteuning Frontoffice? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep medewerker ondersteuning frontoffice. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je medewerker ondersteuning frontoffice wordt.

 

Wat is een Medewerker Ondersteuning Frontoffice?

De Medewerker Ondersteuning Frontoffice werkt in een openbare bibliotheek. Hij ondersteunt collega's van de leenservice, klantenservice en informatie & advies en is zowel achter de balie als tussen het publiek actief. Achter de balie houdt hij zich bezig met administratieve klussen, het aannemen van klachten en de doorverwijzing van bezoekers. Klanten ondersteunt hij bij het gebruik van kopieerapparaat, printer en computer. Zijn rol als gastheer komt verder naar voren bij publieksactiviteiten als lezingen en tentoonstellingen, waarbij hij de bezoekers ontvangt. Hij assisteert ook bij bijvoorbeeld een klassenbezoek.Wil je werken als Medewerker Ondersteuning Frontoffice?

Werk je al als Medewerker Ondersteuning Frontoffice en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Ondersteuning Frontoffice worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Ondersteuning Frontoffice, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Opruimhulp
 • Medewerker Klantenservice & Leenservice
 • Hoofd Frontoffice
 • Bezoekers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Wat verdient een Medewerker Ondersteuning Frontoffice?

Een Medewerker Ondersteuning Frontoffice verdient tussen de €1500 en €2100 . Naast het bruto maandloon zijn er de vakantietoeslag (8% van ieder maandsalaris), eindejaarsuitkering (1,5% van het bruto jaarsalaris) en onregelmatigheidstoeslagen. Ook kent de bibliotheek gunstige voorwaarden rond (bij)scholing van personeel.

Salarisschaal Medewerker Ondersteuning Frontoffice

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Er zijn geen vacatures Medewerker Ondersteuning Frontoffice aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Medewerker Ondersteuning Frontoffice in werkt.

Meer weten over de sector waar een Medewerker Ondersteuning Frontoffice in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Wat is de toekomst van Medewerker Ondersteuning Frontoffice?

Er worden bezuiningen verwacht voor 2011. Dit zal de werkgelegenheid niet ten goede komen.

De Medewerker Ondersteuning Frontoffice kan eventueel overstappen naar de gelijkwaardige functie van medewerker klantenservice & leenservice. Extra scholing, bijvoorbeeld de MBO opleiding Medewerker Informatiedienstverlening Bibliotheken, maakt de functie van medewerker informatie & advies mogelijk.

Baankans Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Medewerker Ondersteuning Frontoffice worden: Opleidingen tot Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Wil je Medewerker Ondersteuning Frontoffice worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Medewerker Ondersteuning Frontoffice.

Hoe word je een Medewerker Ondersteuning Frontoffice? 

Een afgeronde VMBO-t opleiding geeft toegang tot de functie van Medewerker Ondersteuning Frontoffice. Ook de MBO opleiding Medewerker Informatiedienstverlening Bibliotheken is geschikt; deze biedt bovendien doorgroeimogelijkheden. Bibliotheken geven werknemers ook de mogelijkheid een eenjarige deeltijdopleiding tot Bibliotheekmedewerker te doen.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Er zijn geen opleidingen Medewerker Ondersteuning Frontoffice aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Ondersteuning Frontoffice in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment

Omscholen of doorgroeien tot Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Als je Medewerker Ondersteuning Frontoffice wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Medewerker Ondersteuning Frontoffice zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Medewerker Ondersteuning Frontoffice?

Competenties en Vaardigheden Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Medewerker Ondersteuning Frontoffice nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Medewerker Ondersteuning Frontoffice nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice. Als Medewerker Ondersteuning Frontoffice wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Medewerker Ondersteuning Frontoffice:


zie volledige beschrijving persoonstype Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Vakkennis voor een Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Het is voor een Medewerker Ondersteuning Frontoffice ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Medewerker Ondersteuning Frontoffice zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Medewerker Ondersteuning Frontoffice


Werkervaring Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Het is voor een startend Medewerker Ondersteuning Frontoffice die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Medewerker Ondersteuning Frontoffice is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Medewerker Klantenservice & Leenservice .

Iets anders leren?

Is Medewerker Ondersteuning Frontoffice het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Met wie werkt een Medewerker Ondersteuning Frontoffice samen? 

De Medewerker Ondersteuning Frontoffice heeft direct te maken met alle diensten en collega's die onder frontoffice vallen. Dit betekent met klantenservice, leenservice en informatie & advies. Het hoofd frontoffice is zijn directe baas. Tot slot is klantcontact een belangrijk onderdeel van zijn functie.


 • Opruimhulp
 • Medewerker Klantenservice & Leenservice
 • Hoofd Frontoffice
 • Bezoekers
Medewerker Ondersteuning Frontoffice


Organisaties waar een Medewerker Ondersteuning Frontoffice werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Medewerker Ondersteuning Frontoffice meestal werkt.

Waar werkt een Medewerker Ondersteuning Frontoffice?

De Medewerker Ondersteuning Frontoffice werkt in een openbare bibliotheek of gemeentebibliotheek. Dit zijn instellingen in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Waar kun je het beste werken als Medewerker Ondersteuning Frontoffice? Hieronder vind je de best door de Medewerker Ondersteuning Frontoffice beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Ondersteuning Frontoffice:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Medewerker Ondersteuning Frontoffice.

Welke competenties heeft een Medewerker Ondersteuning Frontoffice nodig?

Een Medewerker Ondersteuning Frontoffice heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Medewerker Ondersteuning Frontoffice

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Medewerker Ondersteuning Frontoffice passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Medewerker Ondersteuning Frontoffice nodig? 

De Medewerker Ondersteuning Frontoffice helpt diverse collega's hun taken, beleid of ideeën te realiseren. Hij heeft een dienstverlenende instelling en haalt voldoening uit het ondersteunen van anderen. Hij is vriendelijk en toegankelijk (Gever). Hij heeft met veel mensen te maken en moet dus goed samen kunnen werken en zich kunnen schikken naar de mening van een ander. Hij is betrouwbaar en neemt zijn taken serieus (Loyalist).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Ondersteuning Frontoffice


Gever


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Ondersteuning Frontoffice dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Ondersteuning Frontoffice belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Ondersteuning Frontoffice. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Ondersteuning Frontoffice iets voor je?

Zou je graag Medewerker Ondersteuning Frontoffice willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Ondersteuning Frontoffice bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Ondersteuning Frontoffice

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar