Opleidingen of training Medewerker Open Teelt Eindhoven

Zoek je een opleiding Medewerker Open Teelt in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Open Teelt die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Medewerker Open Teelt Eindhoven

Zou je graag Medewerker Open Teelt willen worden? Of ben je al Medewerker Open Teelt en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Medewerker Open Teelt in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Open Teelt in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Medewerker Open Teelt in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Medewerker Open Teelt

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Open Teelt

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Medewerker Open Teelt

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Medewerker Open Teelt? 

Voor de functie van Medewerker Open Teelt wordt vaak  MBO werk- en denkniveau gevraagd en een eventuele spuitlicentie.

Er is wel een specifieke opleiding tot Medewerker Open Teelt (MBO). Het is een opleiding van tussen de twee en de vier jaar, afhankelijk van het niveau dat je wilt bereiken.

De studie schenkt niet alleen aandacht aan de theorie achter de gewassen en de teelt, maar er is ook volop mogelijkheid tot het in praktijk brengen van het geleerde door het volgen van stages in de sector.

Sinds 2004 is er ook de mogelijkheid om aan de hand van een vakopleiding binnen de branche in te stromen in deze sector. Het gaat dan om een Laanboom- en sierteeltopleiding en een opleiding Vruchtboomteelt.


Filter