Medewerker Projectondersteuning Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Projectondersteuning? Lees de functieomschrijving.

Een Medewerker Projectondersteuning is iemand die administratieve ondersteuning biedt aan de Projectleiders van bepaalde projecten.

De Medewerker Projectondersteuning ondersteunt de Projectleiders bij het schrijven van projectplannen en rapportages en het aanvragen van subsidies. Ook houdt de Medewerker Projectondersteuning, samen met de Projectleiders, de voortgang en uitvoering van de projecten in de gaten. De Medewerker Projectondersteuning weet precies in welke fase de projecten zitten en wat er allemaal nog geregeld moet worden. Collega’s met vragen over de projectadministratie kunnen bij de Medewerker Projectondersteuning terecht.

Het is belangrijk dat een Medewerker Projectondersteuning betrokken en  nauwkeurig is. Hij moet op de hoogte zijn van de stand van zaken van de projecten en de Projectleider goed ondersteunen. Ook moet de Medewerker Projectondersteuning zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Wil je werken als Medewerker Projectondersteuning?

Werk je al als Medewerker Projectondersteuning en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Projectondersteuning worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Projectondersteuning, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Medewerker Projectondersteuning in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

  • Projectleider
  • Collega’s binnen en buiten de afdeling

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2100 tot €3000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

31


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Projectondersteuning

Wat verdient een Medewerker Projectondersteuning?

Een Medewerker Projectondersteuning kan rekenen op zo’n €2100,- tot €3000,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Het precieze bedrag hangt onder meer af van het bedrijf (de sector) waar de Medewerker Projectondersteuning werkt, zijn opleidng, ervaring en leeftijd.

Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden hangen af van het bedrijf waar de Medewerker Projectondersteuning hoort en welke cao daar voor geldt. Vaak is bijvoorbeeld sprake van een eindejaarsuitkering, een laptop en mobiel van de zaak, een reiskostenvergoeding en pensioensregelingen.

Salarisschaal Medewerker Projectondersteuning

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Medewerker Projectondersteuning

Op zoek naar een nieuwe baan als Medewerker Projectondersteuning? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Medewerker Projectondersteuning. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Medewerker Projectondersteuning vacatures

Projectondersteuner
Maandag Utrecht
Ben jij die doortastende en resultaatgerichte projectondersteuner die we zoeken? In deze rol ben jij de steunpilaar voor het hele project, van projectleider tot medewerker. Als projectondersteuner ben je onder andere …
Technisch Manager Dijken
Maandag Amsterdam
Zorg jij als Technisch Manager ervoor dat wij drogen voeten houden? De dijkverbeteringsopgave wordt programmatisch aangepakt. Voor elk gebied is een gebiedsteam samengesteld dat bestaat uit een projectmanager, omgevingsmanager, technisch …
Werkvoorbereider / projectondersteuner GWW
Eminent Groep
De functie bij dit mooie en professionele ingenieurs/adviesbureau zal zeer divers zijn en gedeeltelijk afhankelijk van jouw ervaring en/of behoeftes. Het takenpakket zal er in ieder geval als volgt uit …
Projectmedewerker
Flexible plus
Vacature Fulltime Projectmedewerker in HarderwijkBen jij gestructureerd, flexibel, resultaatgericht en kun jij goed functioneren in een dynamisch team? Dan is deze functie geschikt voor jou!FunctieomschrijvingOnze opdrachtgever met …
Projectondersteuner
Ansinger
Heb jij ervaring met de ondersteuning van stedelijke of infrastructurele projecten? Wil jij fungeren als steunpilaar voor het hele projectteam? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan voor

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Projectondersteuning

Hoe goed is de toekomst voor de Medewerker Projectondersteuning? 

Het arbeidsmarktperspectief voor een Medewerker Projectondersteuning is goed. Er is werk in veel verschillende sectoren en bij veel verschillende bedrijven (in zowel de profit- als de non-profitsector).

Bij goed werk en een aantal jaar ervaring, kan de Medewerker Projectondersteuning eventueel Projectleider worden. Hij weet dan alle ins en outs, en na een goede cursus, kan de Medewerker Projectondersteuning Projectleider worden. Hij krijgt dan veel verantwoordelijkheden en moet mensen aansturen.

Baankans Medewerker Projectondersteuning

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

31


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Projectondersteuning worden: Opleidingen tot Medewerker Projectondersteuning

Hoe word je een Medewerker Projectondersteuning? 

Er is geen specifieke opleiding tot Medewerker Projectondersteuning. Welke opleidingen gevraagd worden, hangt af van de werkgever. Het is handig als een Medewerker Projectondersteuning enige kennis heeft van de sector waartoe het bedrijf hoort. Vaak wordt gevraagd naar een MBO-opleiding op administratief gebied, eventueel aangevuld met een opleiding Projectmanagement. Ook vraagt een werkgever meestal naar een aantal jaar relevante werkervaring. 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Medewerker Projectondersteuning

Meer opleidingen Medewerker Projectondersteuning

Weet je nog niet of je Medewerker Projectondersteuning wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Medewerker Projectondersteuning of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Medewerker Projectondersteuning

Met wie werkt een Medewerker Projectondersteuning samen? 

Een Medewerker Projectondersteuning werkt met veel mensen samen. Hij ondersteunt de Projectleider zo goed mogelijk en werkt verder samen met mensen van zowel dezelfde als andere afdelingen van het bedrijf.
 


  • Projectleider
  • Collega’s binnen en buiten de afdeling
Medewerker Projectondersteuning


Organisaties waar een Medewerker Projectondersteuning werkzaam is

Waar werkt een Medewerker Projectondersteuning meestal? 

Een Medewerker Projectondersteuning kan zowel werkzaam zijn in de profit- als de non-profitsector. Werkt een Medewerker Projectondersteuning bijvoorbeeld bij een bouwbedrijf of een ICT-bedrijf, dan werkt hij in de profitsector. Werkt hij bij een onderwijsinstelling als een universiteit, dan werkt hij in de non-profitsector. 

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Projectondersteuning

Waar kun je het beste werken als Medewerker Projectondersteuning? Hieronder vindt je de best door de Medewerker Projectondersteuning beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Projectondersteuning.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Projectondersteuning:

Welke competenties heeft een een Medewerker Projectondersteuning nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Medewerker Projectondersteuning

Wat voor persoonlijkheid heb je als Medewerker Projectondersteuning nodig? 

Persoonstypen die goed passen bij een Medewerker Projectondersteuning zijn Succesvolle Werker en Perfectionist.

Een Medewerker Projectondersteuning moet ideeën en informatie helder op schrift kunnen zetten. De Medewerker Projectondersteuning werkt efficiënt, is betrokken en is resultaatgericht. Hij functioneert zowel zelfstandig als in teamverband prima (Succesvolle Werker).

Ook werkt een Medewerker Projectondersteuning zeer nauwkeurig en zorgvuldig. De Medewerker Projectondersteuning houdt ervan om projecten helemaal uit te pluizen en weet waarmee hij de Projectleider kan helpen. De Medewerker Projectondersteuning ziet niets over het hoofd en streeft ernaar alles perfect te doen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Projectondersteuning


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Projectondersteuning

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Projectondersteuning

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Projectondersteuning

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Projectondersteuning

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Projectondersteuning dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Projectondersteuning belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Projectondersteuning. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Projectondersteuning iets voor je?

Zou je graag Medewerker Projectondersteuning willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Projectondersteuning bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Projectondersteuning

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar