Opleidingen of training Mesoloog Eindhoven

Zoek je een opleiding Mesoloog in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Mesoloog die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Mesoloog Eindhoven

Zou je graag Mesoloog willen worden? Of ben je al Mesoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Mesoloog in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Mesoloog in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Mesoloog in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Mesoloog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Mesoloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Mesoloog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Mesoloog? 

Om mesoloog te kunnen worden, moet de opleiding 'mesologie' gevolgd worden. Dit is in Nederland mogelijk in Amsterdam aan de Academie voor Mesologie. Toelatingseisen voor deze opleiding zijn een propedeuse op medisch gebied (Medische Basisopleiding Amsterdam) of een 'gelijkwaardige' opleiding HBO gezondheidszorg. Voor de deeltijdopleiding in Amsterdam staat 5 jaar, waarvan het laatste jaar in zijn geheel gewijd is aan de toepassing van behandelingswijzen in de praktijk; de co-therapie. De opleiding bestaat onder meer uit de vakken anatomie, fysiologie, pathologie en neurologie, maar ook de 'alternatievere' vakken als osteopathie, homeopathie en acupunctuur.

Alhoewel hier een universitaire propedeuse of een HBO-opleiding voor vereist is, levert een diploma aan deze Academie geen graad of erkenning op op overheids- of universitair niveau.  Dit omdat deze opleiding niet wordt erkend door de wet-BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg). Volgens de academie staan de studiepunten die te behalen zijn met deze opleiding gelijk aan de ECTS te behalen met een HBO-opleiding. Volgens de Academie van Mesologie dienen de organisaties binnen dit beroepsveld zelf zorg te dragen voor erkenning en registratie middels reeds vastgestelde eigen normen, regels en bepalingen.


Filter