Mobiliteitsmanager Organisatie: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Mobiliteitsmanager Organisatie: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Mobiliteitsmanager Organisatie. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Mobiliteitsmanager Organisatie nodig heeft.Wat doet een Mobiliteitsmanager Organisatie? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Mobiliteitsmanager Organisatie?

Een Mobiliteitsmanager Organisatie is iemand die alle mobiliteitszaken regelt voor medewerkers.
 
Werkzaamheden van een Mobiliteitsmanager Organisatie:
- Wensen/kritiek medewerkers in kaart brengen
- Onderzoek doen naar mobiliteitsmogelijkheden
- Rapporten schrijven/advies uitbrengen aan het bestuur
- Stimuleren van gebruik andere vervoersmiddelen dan de auto (d.m.v. treinabonnementen, huurfietsen etc.)
- Stimuleren van slim reizen (op andere tijden)
- Stimuleren van digitale mobiliteit (telewerken, videoconferenties)
- Promoten van flexwerken en advies geven over benodigde technologie hiervoor
- Aanmoedigen thuiswerken
- Aansturen van een team
 

Past het beroep Mobiliteitsmanager Organisatie bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Mobiliteitsmanager Organisatie

Op zoek naar een nieuwe baan als Mobiliteitsmanager Organisatie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Mobiliteitsmanager Organisatie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Mobiliteitsmanager Organisatie per ervaringsniveau

junior Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures startend Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures senior Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures beginnend Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures trainee Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures leidinggevend Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures medior Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures aankomend Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures ervaren Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures leerling Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures vacatures omscholen tot Mobiliteitsmanager Organisatie vacatures opleiding tot Mobiliteitsmanager Organisatie

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Mobiliteitsmanager Organisatie

Wat verdient een Mobiliteitsmanager Organisatie?

Hoeveel een Mobiliteitsmanager Organisatie verdient, is niet bekend. Het bedrag zal tussen de €3000,- en €4500,- bruto per maand liggen.
 
Als secundaire arbeidsvoorwaarden gelden bijvoorbeeld een vakantietoeslag van 8% van het jaarsalaris, een dertiende maand, een werktelefoon en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen.
 

Salarisschaal Mobiliteitsmanager Organisatie

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Mobiliteitsmanager Organisatie

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Mobiliteitsmanager Organisatie


Bekijk het salaris Mobiliteitsmanager Organisatie per ervaringsniveau

Salaris junior Mobiliteitsmanager Organisatie Wat verdient een startend Mobiliteitsmanager Organisatie? Wat is het loon senior Mobiliteitsmanager Organisatie? beginnend Mobiliteitsmanager Organisatie salaris Maximaal salaris trainee Mobiliteitsmanager Organisatie Hoeveel verdient een leidinggevend Mobiliteitsmanager Organisatie? Wat is het salaris van een medior Mobiliteitsmanager Organisatie? Salaris aankomend Mobiliteitsmanager Organisatie Wat verdient een ervaren Mobiliteitsmanager Organisatie? Welk salaris krijgt een leerling Mobiliteitsmanager Organisatie?


Mobiliteitsmanager Organisatie worden: Opleidingen tot Mobiliteitsmanager Organisatie

Wil je Mobiliteitsmanager Organisatie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Mobiliteitsmanager Organisatie.

Hoe word je een Mobiliteitsmanager Organisatie? 

Om Mobiliteitsmanager Organisatie te worden, kun je bijvoorbeeld de HBO-opleiding Mobiliteit doen. Deze opleiding duurt zo’n vier jaar. Ook een HBO-Managementopleiding is natuurlijk relevant.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Mobiliteitsmanager Organisatie

Er zijn geen opleidingen Mobiliteitsmanager Organisatie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Mobiliteitsmanager Organisatie in werkt

Bekijk alle opleidingen Algemeen


Mobiliteitsmanager Organisatie worden: Omscholen tot Mobiliteitsmanager Organisatie

Als je je wilt omscholen tot Mobiliteitsmanager Organisatie is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Mobiliteitsmanager Organisatie zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Mobiliteitsmanager Organisatie dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Mobiliteitsmanager Organisatie

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Mobiliteitsmanager Organisatie

Als je Mobiliteitsmanager Organisatie wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Mobiliteitsmanager Organisatie zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Mobiliteitsmanager Organisatie

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Mobiliteitsmanager Organisatie?


Competenties en Vaardigheden Mobiliteitsmanager Organisatie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Mobiliteitsmanager Organisatie.

Welke competenties heeft een Mobiliteitsmanager Organisatie nodig?

Een Mobiliteitsmanager Organisatie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht

Omschrijving

Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.

Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen. 

Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.  

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Vaardigheden Mobiliteitsmanager Organisatie

 • Analytisch vermogen
 • Initiatief
 • Voorspellen
 • Luisteren
 • Verbanden leggen
 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Leiding geven
 • Plannen
 • Motiveren
 • Doelgericht
 • Vasthoudendheid
 • Ambitie

Persoonlijkheid en Eigenschappen Mobiliteitsmanager Organisatie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Mobiliteitsmanager Organisatie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Mobiliteitsmanager Organisatie nodig? 

Persoonstypen die passen bij een Mobiliteitsmanager Organisatie zijn Waarnemer en Bemiddelaar.
 
Een Mobiliteitsmanager Organisatie heeft een goed inzicht in de wensen van werknemers enerzijds en wensen van het bestuur anderzijds. Hij kan de situatie analyseren en geschikte oplossingen voor problemen aandragen (Waarnemer).
 
Bovendien kan de Mobiliteitsmanager Organisatie goed bemiddelen tussen verschillende belangen. Hij is ruimdenkend, vriendelijk en resultaatgericht (Bemiddelaar).
 

Bekijk de persoonstypen voor Mobiliteitsmanager Organisatie


Eigenschappen Mobiliteitsmanager Organisatie

 • Empathie
 • Diplomatiek
 • Zorgzaamheid
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Mobiliteitsmanager Organisatie

Wat zijn de baankansen voor een Mobiliteitsmanager Organisatie?

Het arbeidsmarktperspectief voor een Mobiliteitsmanager Organisatie is redelijk. De functie wordt steeds bekender. De vervoersproblematiek wordt over het algemeen steeds slechter. Veel bedrijven investeren in iemand die deze problemen kan oplossen.
 
Indien de Mobiliteitsmanager Organisatie goed functioneert, kan hij steeds meer verantwoordelijkheden krijgen of zich specialiseren. Houd er rekening mee dat een Mobiliteitsmanager Organisatie al een vrij hoge positie heeft. Soms stuurt hij al een team aan.
 

De actuele kans op werk voor een Mobiliteitsmanager Organisatie

Het beroep Mobiliteitsmanager Organisatie is onderdeel van de beroepsfamilie Managers personeel en organisatie. De kans op werk voor de beroepsfamilie Managers personeel en organisatie is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Mobiliteitsmanager Organisatie

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Organisaties waar een Mobiliteitsmanager Organisatie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Mobiliteitsmanager Organisatie meestal werkt.

Waar werkt een Mobiliteitsmanager Organisatie?

Meestal is een Mobiliteitsmanager Organisatie werkzaam in de profitsector. Hij kan bij allerlei organisaties terecht komen. Het gaat vaak om grote (soms internationale) bedrijven met veel werknemers.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Netwerk Mobiliteitsmanager Organisatie

Met wie werkt een Mobiliteitsmanager Organisatie samen? 

Het netwerk van een Mobiliteitsmanager Organisatie bestaat uit:
- Reizigers/werknemers
- Overheden
- Werkgevers en publiektrekkers
- Aanbieders van mobiliteitsdiensten
 

 • Reizigers/werknemers
 • Overheden
 • Werkgevers en publiektrekkers
 • Aanbieders van mobiliteitsdiensten
Mobiliteitsmanager Organisatie

Interview met een Mobiliteitsmanager Organisatie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Mobiliteitsmanager Organisatie:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Mobiliteitsmanager Organisatie verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Mobiliteitsmanager Organisatie?

De beroepen die verwant zijn aan Mobiliteitsmanager Organisatie zijn:
Adviseur Mobiliteit
Salaris: €2600 tot €3400
Opleiding: HBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Mobiliteitsmanager Organisatie in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Reizigers/werknemers
 • Overheden
 • Werkgevers en publiektrekkers
 • Aanbieders van mobiliteitsdiensten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €3000 tot €4500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar