Opleidingen Molenaar

Zou je graag Molenaar willen worden? Of ben je al Molenaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Molenaar, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er zijn tegenwoordig niet veel Molenaars meer actief. Toch wordt deze ambacht nog wel altijd uitgevoerd om zo het erfgoed van de Molenaar in stand te houden. Zo bestaat er het Gilde van Vrijwillige Molenaars die opleidingen tot Molenaar aanbiedt. De Molenaar krijgt dan de opleiding op een molen in de buurt en leert zo alles over het vak van Molenaar. De vrijwillige Molenaars kunnen dan uiteindelijk op de monumentale molens werken en zo de tradities in stand houden.

De 1 beste opleidingen voor een Molenaar:

Test-Driven Development (TDD) door Arjan Molenaar

Software Testing | Klassikaal |€ 795.00 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 12 | Totale lesduur: 1

Bespaar 33% op alle Live Virtual Classrooms in april en mei: Claim jouw 33% hier. Deze eendaagse, hands-on training wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Tijdens de training leren en ervaren softwareontwikkelaars werken volgens de Test-Driven Development methode. Verbeter je productiviteit, maak efficiënte en goed onderhoudbare code en bewijs dat je …