Opleidingen of training Muziekinstrumentmaker Rotterdam

Zoek je een opleiding Muziekinstrumentmaker in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Muziekinstrumentmaker die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Muziekinstrumentmaker Rotterdam

Zou je graag Muziekinstrumentmaker willen worden? Of ben je al Muziekinstrumentmaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Muziekinstrumentmaker in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Muziekinstrumentmaker in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Muziekinstrumentmaker in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Muziekinstrumentmaker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Muziekinstrumentmaker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Muziekinstrumentmaker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken

Hoe word je een Muziekinstrumentmaker? 

 

Om Muziekinstrumentmaker te worden, kun je de MBO-opleiding Kaderfunctionaris Meubelindustrie/Interieurbouw volgen. Deze opleiding op niveau vier duurt vier jaar. In het derde jaar kun je je specialiseren in Muziekinstrumentmaker. In het derde en vierde jaar loop je stage bij een erkend leerbedrijf.

Het is ook mogelijk enkel bij een Muziekinstrumentmaker in de leer te gaan.  


Filter