Nanotechnoloog Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Nanotechnoloog? Lees de functieomschrijving.

De Nanotechnoloog houdt zich bezig met de nanotechnologie. De Nanotechnoloog doet onderzoek en past de wetenschap van de nanotechnologie toe in de praktijk.

 

Nanotechnologie

Nanotechnologie is een techniek die het werken met kleine deeltjes mogelijk maakt. Deze kleine deeltjes worden uitgedrukt in nanometers. Een nanometer is een miljardste deel van een meter. Dit zijn dus zeer kleine deeltjes die qua grootte net boven atomen en moleculen liggen. Nanodeeltjes worden op verschillende manieren toegepast in bijvoorbeeld verf, cosmetica, kleding en huishoudapparatuur. Een andere bekende toepassing is de grote opslagcapaciteit van computergeheugens.

 

Toepassing

Nanotechnologie is dus belangrijk in ons leven. De Nanotechnoloog werkt met zeer kleine deeltjes en structuren. De Nanotechnoloog kan deze manipuleren en toepassen met speciale technieken en zo nieuwe systemen en materialen te ontwikkelen. Hierdoor kunnen nieuwe toepassingen ontwikkeld worden of bestaande producten verbeterd worden. De Nanotechnoloog doet veel onderzoek en probeert hierdoor steeds meer te weten te komen en deze nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

Wil je werken als Nanotechnoloog?

Werk je al als Nanotechnoloog en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Nanotechnoloog worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Nanotechnoloog, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Nanotechnoloog in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Nanotechnoloog

Wat verdient een Nanotechnoloog?

Het salaris van de Nanotechnoloog is sterk afhankelijk van de organisatie waar de Nanotechnoloog werkt en hoe belangrijk de Nanotechnoloog voor het bedrijf is. Het startsalaris van de Nanotechnoloog ligt vaak rond de €2300,- en kan snel oplopen als de Nanotechnoloog successen boekt.

Salarisschaal Nanotechnoloog

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Nanotechnoloog

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Nanotechnoloog

Hoe goed is de toekomst voor de Nanotechnoloog? 

Er is een gemiddelde vraag naar Nanotechnologen. Door succesvol te zijn en goed onderzoek af te leveren kan de Nanotechnoloog doorgroeien.

Baankans Nanotechnoloog

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Nanotechnoloog worden: Opleidingen tot Nanotechnoloog

Hoe word je een Nanotechnoloog? 

Nanotechnologie is een aparte opleiding en kan vaak vanuit andere opleidingen gevolgd worden. Zo is nanotechnologie onderdeel van de technische natuurkunde, chemie en werktuigbouwkunde. Je kan dus via verschillende manieren bij de nanotechnologie uikomen. De opleiding wordt aangeboden op WO-niveau.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Nanotechnoloog

Meer opleidingen Nanotechnoloog

Weet je nog niet of je Nanotechnoloog wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Nanotechnoloog of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Nanotechnoloog

Met wie werkt een Nanotechnoloog samen? 

De Nanotechnoloog werkt vaak zelfstandig. Soms heeft de Nanotechnoloog contact met anderen Nanotechnoloog of onderzoekers en werkt soms ook samen om zo tot een beter resultaat te kunnen komen.


Nanotechnoloog


Organisaties waar een Nanotechnoloog werkzaam is

Waar werkt een Nanotechnoloog meestal? 

De Nanotechnoloog werkt vaak bij een organisatie die onderzoek uitvoeren en toepassingen ontwikkelen. De Nanotechnoloog kan in zowel de profit als de non-profit sector werkzaam zijn.

Meer weten over werken in de Onderzoek & Wetenschap?

Bekijk werken in Onderzoek & Wetenschap

Best beoordeelde werkgevers Nanotechnoloog

Waar kun je het beste werken als Nanotechnoloog? Hieronder vindt je de best door de Nanotechnoloog beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Nanotechnoloog.

Competenties, Skills en Vaardigheden Nanotechnoloog:

Welke competenties heeft een een Nanotechnoloog nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Nanotechnoloog

Wat voor persoonlijkheid heb je als Nanotechnoloog nodig? 

De Nanotechnoloog moet goed kunnen analyseren, data kunnen interpreteren en de resultaten kunnen toepassen (Waarnemer). Ook moet de Nanotechnoloog zelfverzekerd en onafhankelijk kunnen werken (Baas).

Bekijk de persoonstypen voor Nanotechnoloog


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Nanotechnoloog

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Nanotechnoloog

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Nanotechnoloog

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Nanotechnoloog

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Nanotechnoloog dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Nanotechnoloog belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Nanotechnoloog. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Nanotechnoloog iets voor je?

Zou je graag Nanotechnoloog willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Nanotechnoloog bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Nanotechnoloog

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar