Opleidingen Nurse Practitioner

Zou je graag Nurse Practitioner willen worden? Of ben je al Nurse Practitioner en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Nurse Practitioner, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om het beroep Nurse Practitioner uit te voeren moet je de Master Advanced Nursing Practice (HBO) hebben gedaan.  Deze opleiding duurt  twee jaar en kan gevolgd worden na de opleiding Verpleegkunde (HBO) en minimaal twee jaar werkervaring. Naast deze voorwaarden wordt er ook een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal verwacht.

In de opleiding komen zowel theorie als werken in de praktijk aan bod (duaal) en is het mogelijk om vrijstellingen te krijgen voor een aantal vakken. Voor minimaal 32 uur per week moet er in de praktijk aan ervaring worden opgedaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Nurse Practitioner

Er zijn geen opleidingen Nurse Practitioner aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Nurse Practitioner in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie