Odds compiler Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Odds compiler? Lees de functieomschrijving.

 Een odds compiler is iemand die wordt ingehuurd door een wedkantoor die de kansen voor verschillende weddenschappen waar klanten op kunnen inzetten berekend. Afgezien van dit nemen ze ook deel in andere activiteiten die met handelsaspecten van gokken te maken hebben zoals bijvoorbeeld het in de gaten houden van de accounts van de klanten en de winst van hun wedenschappen. De kansen worden berekend aan de hand van verschillende factoren aan de hand van het analyseren van informatie. Sommige markten hebben een hoog statistisch gehalte terwijl sommige markten meer intuitie en inzicht nodig hebben. Soms is het nodig dat een odds compiler de financiële positie van het wedkantoor moet bekijken om zo de kansen goed te kunnen inschatten. Ook worden ze vaak voor advies gevraagd of ze een bepaalde inzet moeten accepteren of niet, dit is meestal als er een hoge inzet is en de financiële risico's groot zijn. De weddenschappen hebben meestal ook te maken met de andere wedkantoren en worden dus ook aan de hand daarvan bepaald.

Wil je werken als Odds compiler?

Werk je al als Odds compiler en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Odds compiler worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Odds compiler, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Odds compiler in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Wedkantoren

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Odds compiler

Wat verdient een Odds compiler?

Over het salaris van een oddscompiler is weinig informatie bekend. Dit zal vooral afhankelijk zijn van de wedkantoren en de inkomsten die zij hebben(die dus voortvloeien uit de weddenschappen).Ook over de secundaire arbeidsvoorwaarden is weinig bekend. Ook dit zal afhankelijk zijn van de wedkantoren en de inkomsten die zij hebben uit de weddenschappen.  

Salarisschaal Odds compiler

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Odds compiler

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Odds compiler

Hoe goed is de toekomst voor de Odds compiler? 

Over het arbeidsmarktperspectief van een odds compiler is weinig bekend. Dit zal vooral afhankelijk zijn van de weddenschappen die er worden gemaakt en de vraag die er bestaat bij de wedkantoren naar een odds compiler. De doorgroeimogelijkehden als odds compiler zijn redelijk beperkt. Je zult misschien wel verder aan de slag kunnen in de Betting&Gaming sector maar daarvoor zul je soms wel een extra opleiding moeten volgen.

Baankans Odds compiler

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Odds compiler worden: Opleidingen tot Odds compiler

Hoe word je een Odds compiler? 

Veel informatie over de opleiding tot odds compiler is er niet bekend. Dit zal waarschijnlijk gelegen zijn in de bèta sector.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Odds compiler

Meer opleidingen Odds compiler

Weet je nog niet of je Odds compiler wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Odds compiler of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Odds compiler

Met wie werkt een Odds compiler samen? 

Het grootste deel van je netwerk bestaat uit de wedkantoren van wie je opdrachten ontvangt en waarvoor je werkzaam bent. Je overlegt met hen over de kansen en krijgt  van hen ook vaak de benodigde informatie. Soms kan het zijn dat je in contact staat met de accountant van het kantoor om te overleggen over de financiële situatie van het wedkantoor waarvoor je werkzaam bent.


  • Wedkantoren
Odds compiler


Organisaties waar een Odds compiler werkzaam is

Waar werkt een Odds compiler meestal? 

Als odds compiler ben je werkzaam voor een wedkantoor. Deze is gelegen in de profit sector en dan voornamelijk in de Betting&Gaming sector.

Meer weten over werken in de Bijzonder / Humor?

Bekijk werken in Bijzonder / Humor

Best beoordeelde werkgevers Odds compiler

Waar kun je het beste werken als Odds compiler? Hieronder vindt je de best door de Odds compiler beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Odds compiler.

Competenties, Skills en Vaardigheden Odds compiler:

Welke competenties heeft een een Odds compiler nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Odds compiler

Wat voor persoonlijkheid heb je als Odds compiler nodig? 

Als odds compiler is het belangrijk dat je eerlijk en betrouwbaar bent. Je krijgt namelijk vaak te maken met grote bedragen en de eigenaars van de wedkantoren moeten er wel van op aan kunnen dat jij voorzichtig met hun geld omgaat(Perfectionist). Bovendien is het ook erg belangrijk om zelfverzekerd en gedreven te zijn omdat dit werk vaak wat stress met zich mee kan brengen en het is belangrijk dat je daar tegen opgewassen bent(Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Odds compiler


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Odds compiler

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Odds compiler

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Odds compiler

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Odds compiler

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Odds compiler dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Odds compiler belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Odds compiler. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Odds compiler iets voor je?

Zou je graag Odds compiler willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Odds compiler bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Odds compiler

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar