Opleidingen of training Oefentherapeut Rotterdam

Zoek je een opleiding Oefentherapeut in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Oefentherapeut die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Oefentherapeut Rotterdam

Zou je graag Oefentherapeut willen worden? Of ben je al Oefentherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Oefentherapeut in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Oefentherapeut in Rotterdam:

Cursus Fysieke Belasting voor chauffeurs (U-20)

Cursus Fysieke Belasting voor chauffeurs (U-20) | regio Rotterdam

Inleiding In de sector transport en logistiek worden veel goederen met de hand verplaatst. Denk aan het tillen van zware dozen en het werken met rolcontainers. Als dit op de verkeerde manier gebeurt kunnen rug-, schouder- en armklachten ontstaan. Inzicht

  • Onderwerp opleiding Oefentherapeut
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 150,00
  • Duur 7 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Oefentherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Oefentherapeut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Oefentherapeut? 

Je kunt alleen Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck worden met twee HBO-opleidingen: Oefentherapie Cesar bij de HU en Oefentherapie Mensendieck bij de HVA. Deze opleidingen duren vier jaar. Daarnaast dien je op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de (para)medische zorg. Je kunt bijvoorbeeld cursussen volgen of vakliteratuur lezen.


Filter