Opleidingen of training Officier Artillerie Landmacht Maastricht

Zoek je een opleiding Officier Artillerie Landmacht in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Officier Artillerie Landmacht die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Officier Artillerie Landmacht Maastricht

Zou je graag Officier Artillerie Landmacht willen worden? Of ben je al Officier Artillerie Landmacht en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Officier Artillerie Landmacht in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Artillerie Landmacht in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Artillerie Landmacht in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Officier Artillerie Landmacht

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Officier Artillerie Landmacht

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Officier Artillerie Landmacht

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Officier Artillerie Landmacht? 

Om Officier Artillerie te worden zijn er twee mogelijkheden. De eerste is een verkorte Officiersopleiding, waarvoor een HAVO diploma nodig is (voor de oude diploma's is wiskunde vereist). De tweede is een Militair Wetenschappelijke opleiding, waarvoor minimaal een VWO diploma met wiskunde A (1,2) nodig is óf een propedeuse van een relevante opleiding aan instelling voor hoger onderwijs met minimaal 80 studie-uren wiskunde.

Daarnaast geldt dat de minimale lengte voor de opleiding 1.55 meter is voor Officier Vuurmondpeloton en Officier Artillerie Waarnemer en 1.65 meter voor Officier Luchtdoelartillerie. Brillen en Lenzen zijn toegestaan, maar voor sommige functies gelden extra eisen. Voor Artillerie Officier bij de Luchtmobiele brigade geldt dat de gegadigde minimaal 65 kilogram moet wegen.

De verkorte opleiding duurt zo'n twee jaar. Hiervan wordt de eerste anderhalf jaar besteed aan de Algemene Luitenants Opleiding (ALO) in Breda, gevolgd door een half jaar vaktechnische opleiding, afhankelijk van de gekozen functie binnen de Artillerie.

De Militair Wetenschappelijke opleiding duurt zo'n 4.5 jaar. Deze bestaat uit een half jaar ALO, drie jaar Wetenschappelijk Onderwijs, een half jaar ALO en een half jaar Vaktechnische Opleiding

Tevens is het zo dat de Officier in spé minimaal een dienstperiode (4 jaar voor kort model, 7 jaar voor lang model) moet kunnen uitdienen na afronding van de opleiding en voordat de officier 35 wordt.


Filter