Boeken Officier Luchtverdediging Luchtmacht

Als Officier Luchtverdediging/Vuurleiding is er de mogelijkheid om bij goed functioneren door te groeien binnen de organisatie van de Luchtmacht naar bijvoorbeeld hogere officiersfuncties.

Buiten defensie kunnen oud-Officieren werkzaam worden in leidinggevende functies binnen de private sector en bij de overheid.

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar voor de Officier Luchtverdediging/Vuurleiding.

Waarschijnlijk wordt de Luchtverdediging niet getroffen door de bezuinigingen die Defensie moet doorvoeren.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Officier Luchtverdediging Luchtmacht. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Officier Luchtverdediging Luchtmacht. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Officier Luchtverdediging Luchtmacht die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Officier Luchtverdediging Luchtmacht:

Verenigd op de grond, daadkrachtig in de lucht

Verenigd op de grond, daadkrachtig in de lucht

Verenigd op de grond, daadkrachtig in de lucht - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789089537027 | 350 pagina's

Vereiste het in 1914 nog meer dan tienduizend luchtdoelgranaten om een vliegtuig neer te schieten, vandaag de dag volstaat een enkele Patriot-raket om een doelwit op tientallen kilometers neer te halen. Het onderstreept de enorme technologische ontwikkeling die de grondgebonden luchtverdediging de afgelopen eeuw heeft ondergaan. In 1917 zette Nederland zijn eerste schreden op dit …