Opleidingen of training Officier Zeedienst Marine Zwolle

Zoek je een opleiding Officier Zeedienst Marine in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Officier Zeedienst Marine die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Officier Zeedienst Marine Zwolle

Zou je graag Officier Zeedienst Marine willen worden? Of ben je al Officier Zeedienst Marine en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Officier Zeedienst Marine in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Zeedienst Marine in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Zeedienst Marine in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Officier Zeedienst Marine

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Officier Zeedienst Marine

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Officier Zeedienst Marine

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Officier Zeedienst Marine? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Officier Zeedienst zijn er twee mogelijkheden. De eerste is een Militair Wetenschappelijke Opleiding van zo'n 5 jaar aan het Koninklijk Instuut van de Marine in Den Helder, de tweede is een verkorte officiersopleiding van zo'n 2 jaar.

Voor de wetenschappelijke opleiding moet de gegadigde minimaal in het bezit zijn van een VWO-diploma met Wiskunde A1,2 of B1 (oud) of een VWO-diploma met wiskunde A of B (nieuw).

Voor de verkorte opleiding dient men minimaal een HAVO-diploma met wiskunde B1 en natuurkunde1 (oud ) of een HAVO-diploma met wiskunde en natuurkunde (nieuw) of een HBO-diploma (deze zal beoordeeld worden door het opleidingsinstituut)

Naast de vooropleidingseisen zijn er specifieke (fysieke) eisen gesteld: De gegadigde moet de Nederlandse nationaliteit bezitten, minimaal 1,60 en maximaal 2,00 meter lang zijn, minimaal 50 kg wegen en minimaal 17 jaar oud zijn voor de wetenschappelijke opleiding en 19 jaar en 6 maanden voor de verkorte opleiding. Het maximale gewicht wordt bepaald aan de hand van een rekensom: zo mag een man niet meer wegen dan zijn lengte in centimeters - 100 + 5% en mag een vrouw niet meer wegen dan haar lengte in centimeters - 100 +10%. Bovendien zijn er enkele maximale leeftijdsgrenzen vastgesteld, afhankelijk van de functie en vooropleiding.

Bij de wetenschappelijke opleiding dient er een studierichting gekozen te worden: Militaire Systemen en Technologie, Militaire Bedrijfswetenschappen, Krijgswetenschappen, Civiele Techniek, Communicatie-, Informatie- en Commandovoeringssystemen.


Filter