Opleidingen of training Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding Groningen

Zoek je een opleiding Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding Groningen

Zou je graag Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding willen worden? Of ben je al Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Onderofficier Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding? 

Er zijn twee mogelijkheden om werkzaam te worden als Onderofficier Luchtverkeersleiding of Luchtgevechtsleiding bij de Koninklijke Luchtmacht. Enerzijds is er de mogelijkheid om Korporaal te worden, anderzijds om als 'hogere' Onderofficier dienst te nemen.

Om Korporaal te worden dient men minimaal in het bezit te zijn van diploma VMBO kaderberoepsgerichte leerweg of een vergelijkbaar buitenlands diploma (met de vakken Engels en Nederlands, of een diploma Nederlands als tweede taal op niveau 3). De toekomstige Korporaal mag maximaal 26 jaar oud zijn bij aanvang van de opleiding.

Om Onderofficier te worden dient men minimaal in het bezit te zijn van een diploma VMBO gemengde of theoretische leerweg of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Ook hier moeten Engels en Nederlands (of Nederlands als tweede taal op niveau 3) zijn behaald. De Onderofficier mag maximaal 29 jaar oud zijn bij intreding.

Beiden zullen een fysieke, medische en psychische keuring moeten doorlopen.

Na afronding van de opleiding geldt er een dienverplichting van vier jaar.


Filter