Opleidingen of training Onderwijskundige Eindhoven

Zoek je een opleiding Onderwijskundige in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderwijskundige die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderwijskundige Eindhoven

Zou je graag Onderwijskundige willen worden? Of ben je al Onderwijskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderwijskundige in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderwijskundige in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderwijskundige in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderwijskundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderwijskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderwijskundige

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Onderwijskundige? 

De meest voor de hand liggende opleiding voor de Onderwijskundige is de WO opleiding Onderwijskunde. Hierin leert de Onderwijskundige de verschillende aspecten van de Onderwijskunde kennen. Ook leert de Onderwijskundige onderzoek te doen en aan de hand van de onderzoeksresultaten advies uit te brengen. Bij verschillende universiteiten wordt deze opleiding aangeboden. Soms valt deze opleiding samen met Pedagogische Wetenschappen.


Filter